Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

29 Μαρτίου 2020 ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ μιλάει με άλλους Αγίους για τον ιό αυτό και για τα σύνορα της Ελλάδος. Σήμερα 25 Αυγούστου 2020 όλη η επικαιρότητα είναι στραμμένη στην πανδημία και στα σύνορα με τον Τούρκο.

Φώτο από fb " ΠΑΝΑΓΙΑ η ΓΟΡΓΟΝΑ " τιμάται στην πολύπαθο νήσο της Λέσβου

Μπορεί να ενοχλούνται  κάποιοι γιατί οι ΑΓΙΟΙ επιβεβαιώνονται αναφανδόν , αλλά σήμερα δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου γιατί τα σχέδια των αντίχριστων δυνάμεων υλοποιούνται με ραγδαίους ρυθμούς.

Στις 29 Μαρτίου γράφαμε στο https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/03/blog-post_52.html

ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ «να μην ενοχλήσουμε τώρα τον ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ γιατί με τους άλλους Πατέρες συζητάνε, τι θα κάνουν με τον ιό και τα σύνορα της Ελλάδος»

Τέτοιες ώρες  συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Υπάρχει όχι μόνο αγωνία εδώ στην γη αλλά και στην άλλη πλάση, αν τελικά  τα καταφέρουμε στον μεγάλο πνευματικό πόλεμο που άνοιξε. Φυσικά ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το επέτρεψε για να δώσουμε σαν ανθρωπότητα εξετάσεις. Κάποιες απλοικές ψυχούλες με παρρησία  λαμβάνουν μηνύματα από αυτό το μέτωπο και μας μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση προσέγγισης του πνευματικού χώρου που μας περιβάλλει.

Φυσικά αν κάποιοι τα θεωρούν παράδοξα και δυσκολεύονται, να τους επιστήσουμε την προσοχή, ότι όσο θα σφίγγουν τα πράγματα στην τραγική καθημερινότητα των ημερών μας, ο Ουρανός και η Άφατος Φιλανθρωπία του ΘΕΟΥ  θα ακουμπάει την γη και θα έρχονται οι ΑΓΙΟΙ να πιάνουν το χέρι των ανθρώπων.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας