Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΕΙ ΤΡΙΣ - επεισόδιο ΤΩΡΑ με τους τούρκους και ναυάγιο με πολλούς κοντά στην νήσο Χάλκη

 

Εξελίξεις τώρα από το

https://www.militaire.gr/aliteies-toyrkon-paizoyn-me-92-anthropines-zoes-sti-chalki/

 Η τουρκική ακτοφυλακή δυτικά της Χάλκης προσπαθεί να αναλάβει την έρευνα διάσωση για το ναυάγιο!

Η Τουρκία δεν έχασε ευκαιρία! Έστειλε αμέσως σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής στην περιοχή του ναυαγίου σκάφους που μετέφερε 80 μετανάστες ,δυτικά της Χάλκης. Η τουρκική ακρτοφυλακή καλεί όλα τα πλοία να αποχωρήσουν από την περιοχή ,γιατί όπως λέει το ναυάγιο έχει γίνει σε περιοχή έρευνας διάσωσης που ελέγχει η Τουρκία! Κάποια εμπορικά πλοία αποχωρούν!

Η πυραυλάκατος ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ στη περιοχή του ναυαγίου αντιμετωπίζει την τουρκική ακτοφυλακή

Οι Τούρκοι παίζουν με 92 ανθρώπινες ζωές δυτικά της Χάλκης. Σκάφη της ακτοφυλακής τους προσπαθούν να παρεμποδίσουν την πυραυλάκατο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ και εμπορικά πλοία να διασώσουν τον κόσμο. Η Ελλάδα οφείλει να γνωστοποιήσει σε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη την τουρκική αλητεία και να διερευνήσει τις συνθήκες του ναυαγίου
" Δυο μωρά αγνοούνται στο ναυάγιο του σκάφους με πρόσφυγες και μετανάστες δυτικά της Χάλκης . Η πυραυλάκατος ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ δύο ελικόπτερα και τα εμπορικά πλοία Αλεξάνδρα Α, Φαίδων , Sebeco και ένα ακόμη επισης με το όνομα Αλεξάνδρα διασώζουν τον κόσμο.97 έχουν διασωθεί.

Την ίδια ώρα η αλητεία των Τούρκων σοκάρει. Με λέιζερ παρενοχλούν τς ελικόπτερα και απαίτησαν από τον καπετάνιο του Αλεξάνδρα Α να τους παραδώσουν 15 ναυαγους ! Είναι απάνθρωπα όσα κάνουν οι Τούρκοι αυτες τις ωρες στο Αιγαίο."