Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΠΟΥ « πιθανώς δεν υπάρχει θεραπεία». ΝΑΙ, αλλά υπάρχει η ΠΑΝΑΓΙΑ στα νέα θηρία ιών που έρχονται.


Για ποιο εμβόλιο τότε συζητάμε; « Τα κουβάρια θα τα λύσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ» νέο φονικότερο στέλεχος στο Βιετνάμ.

Παγκόσμια τρομουστερία , αστυνόμευση καθολική και ανεπάρκεια στην διαχείριση της πανδημίας και στο τέλος μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή που θα την γράψει η ιστορία μαζί με τον Γ΄ΠΠ που θα φέρει;;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Πανάκεια πιθανόν  δεν υπάρχει λέει σήμερα ο ΠΟΥ.

Και για το εμβόλιο που « σκοτώνονται» ανταγωνιστικά οι χώρες τι θα γίνει;

«  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι, παρά τις ισχυρές ελπίδες για εμβόλιο, είναι πιθανόν να μην υπάρξει ποτέ πανάκεια για την COVID-19» και ότι ο δρόμος προς την κανονικότητα θα είναι μακρύς.»

https://www.iefimerida.gr/ygeia/koronoios-poy-pithanon-na-min-yparxei-pote-panakeia

τι γνωρίζει ο ΠΟΥ , τι μεταλλάξεις υπάρχουν στον Covid -19;

Τα νέα από την ΚΙΝΑ τα προηγούμενα Χριστούγεννα άλλαξαν την καθημερινότητα μας.

Τα νέα από το ΒΙΕΤΝΑΜ καλοκαιριάτικα είναι  η κορύφωση της τραγωδίας που προσπαθούν κάποιοι να εργαλειοποιήσουν προς ίδιον γεωπολιτικό και οικονομικό όφελος;

Βιετνάμ: Πιο μεταδοτικό το στέλεχος του κορονοϊού της νέας έξαρσης στην Ντανάνγκ

« Οι αρχές του Βιετνάμ ανακοίνωσαν σήμερα ότι δυσκολεύονται να εντοπίσουν την προέλευση της νέας έξαρσης της πανδημίας κορονοϊού που ξεκίνησε από την κεντρική πόλη Ντανάνγκ και έχει προκαλέσει περίπου 200 κρούσματα μέσα στις τελευταίες εβδομάδες.

"Στην Ντανάνγκ υπάρχουν πολλές εστίες του ιού και ακόμη πολλά κρούσματα στην κοινότητα", αναφέρει κυβερνητική ανακοίνωση για το τουριστικό αυτό θέρετρο με πληθυσμό 1,1 εκατομμύριο κατοίκους.

Η χώρα κατέγραψε σήμερα 34 νέα κρούσματα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 620. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά δύο και έφθασε τους πέντε, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας Νγκουγέν Ταν Λονγκ είπε ότι το στέλεχος του ιού που ενοπίστηκε στην έξαρση είναι περισσότερο μεταδοτικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, με το νέο στέλεχος κάθε άνθρωπος που μολύνεται με κορονοϊό μπορεί να μολύνει περίπου 5-6 άλλους σε σχέση με 1,8-2,2 που ήταν την προηγούμενη περίοδο της πανδημίας.

Οι αρχές έχουν λάβει μια σειρά από "άνευ προηγουμένου μέτρα" για να καταπολεμήσουν την έξαρση στην Ντανάνγκ, περιλαμβανομένης της κινητοποίησης πολλών εκατοντάδων φοιτητών στρατιωτικών σχολών για να βοηθήσουν με την ιχνηλάτηση των επαφών και την συγκέντρωση των δειγμάτων για διαγνωστικά τεστ, ανέφερε κυβερνητική ανακοίνωση.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ https://www.capital.gr/diethni/3472215/bietnam-pio-metadotiko-to-stelexos-tou-koronoiou-tis-neas-exarsis-stin-ntanangk


 Γιατί η Ελλάδα είχε μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα  λίγα κρούσματα; Γιατί από εδώ και πέρα θα χορέψουμε με τους λύκους και τα θηρία;

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα ξεμπλέξει τα κουβάρια των ανθρώπων που αντί να τα ξεμπλέκουν τα μπλέκουν χειρότερα. Λύσεις πραγματικές θα δοθούν από ανθρώπους που αγαπούν πρώτα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Λύσεις θα δοθούν όταν από τις πράξεις μας φύγει η γελοιότητα του πίσω – μπρος. Λύσεις θα δοθούν όταν υπερισχύσει το Εθνικό συμφέρον που θα ταυτισθεί με την ασφάλεια της κοινωνικής υγιεινής με σεβασμό στο μέλλον των επόμενων γενιών. Το χαστούκι τώρα έπεσε, αλλά ακόμα να ταπεινωθούμε.

Στην αντιμετώπιση κάθε πανδημίας  η συλλογικότητα και η υπευθυνότητα μπορεί και να είναι η μοναδική επιτυχημένη Θεραπεία. 

Μέχρι τώρα γλυτώνουμε ξώφαλτσα γιατί έχουμε την καλύτερη λοιμοξιολόγο δίχως μάσκα.

Οι Ορθόδοξοι έχουν καλό λοιμοξιολόγο , την ίδια την ΠΑΝΑΓΙΑ .

Πολλά τα ιστορικά παραδείγματα και οι αναφορές με πραγματικά ντοκουμέντα που η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ έσωζε από λoιμούς και λιμούς γιατί αυτά πάντα πάνε μαζί.

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας