Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

BREXIT- Μέση Ανατολή ( δολοφονία Ιρανού στρατηγού) – ΑΙΓΑΙΟ ( Κύπρος, Κρήτη , Καστελόριζο) – ΒΑΛΚΑΝΙΑ. Και ας λύσουμε την εξίσωση.

Μάχαιρα έδωσες – μάχαιραν θα λάβεις αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα την πληρώσουν πάλι αθώοι.
Κάποιοι νομίζουν ότι δεν τους αγγίζει ο πνευματικός νόμος 
« Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι καταδίκασε τον φόνο του επικεφαλής της ιρανικής Δύναμης Κουντς και αρχιτέκτονα της αυξανόμενης στρατιωτικής επιρροής της Τεχεράνης στη Μέση Ανατολή υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης και τον χαρακτήρισε μια “προκλητική και δυσανάλογη” ενέργεια. “Ο αποψινός αεροπορικός βομβαρδισμός κινδυνεύει να προκαλέσει περαιτέρω επικίνδυνη κλιμάκωση της βίας. Η Αμερική–και ο κόσμος–δεν έχουν περιθώριο για κλιμακούμενες εντάσεις στο σημείο όπου δεν υπάρχει επιστροφή”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Πελόζι. Η ίδια είπε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν συμβουλεύτηκε το Κογκρέσο πριν διατάξει την επίθεση εναντίον του Σουλεϊμανί και απαίτησε να “ενημερωθούν άμεσα” οι βουλευτές για την κατάσταση https://www.militaire.gr/pyra-kata-tramp-gia-tin-quot-proklitiki-kai-dysanalogi-energeia-quot-tis-dolofonias-soyleimani/
Πριν λίγο μια φίλη από το εξωτερικό, πραγματική λεβέντισσα Ελληνίδα, που οι γνώσεις της υπεισέρχονται στο βάθος των γεγονότων, μας επισήμανε:
« Οικονομικές εντάσεις πρωτόγνωρες .Επειδή η κατάσταση στην Αγγλία θα γίνει όπως ακριβώς μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιουργείται αυτή η κατάσταση από τώρα για να μη καταλάβει ο κόσμος τίποτα και αντιδράσει, και απλά θα τα αποδώσουν όλα στον επερχόμενο πόλεμο ο οποίος βέβαια θα εξαπλωθεί !!! Τώρα, ας μην ξεχνάμε και τις προχθεσινές δηλώσεις του Βορείου Κορεάτη αρχηγού Kim-Jong- un, ο οποίος δήλωσε ότι θα κατασκευάσει καινούργια πυρηνικά όπλα, έκανε την δήλωση την Πρωτοχρονιά.. Όμως, όλοι αυτοί που κυβερνούν είναι τραγικά πλούσιοι και θέλουν να διαφυλάξουν τον πλούτο τους …Πάντως, η τεράστια οικονομική κρίση έρχεται και θα συγκλονίσει ...!!!»
Αν τα μηνύματα από την Αγγλία δεν είναι καλά , σκεφτείτε τι έρχεται εδώ σε εμάς; ( δίχως λόγια γιατί η οργή του κοσμάκη που τόσα χρόνια  τον είχαν πατημένο κάτω θα είναι πολύ μεγάλη )
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας