Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Ο αντίχριστος ταξιδεύει μεταξύ Νέας Υόρκης- Μόσχας – ΠΟΛΗΣ και Ιεροσολύμων( ενδιάμεσα κάνει στάσεις στην Ρώμη)



Ξέρετε γιατί ταξιδεύει  επί  καθημερινής βάσεως το αντίχριστο πνεύμα; Διότι έχει θέσει βασική προτεραιότητα να σφραγίσει με τον τρόπο του  τα ΣΤΕΝΑ του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ( βλ. Βόσπορος- Δαρδανέλια), ώστε να μην βγει έξω ο « Μαρμαρωμένος»  (Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός)
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Προσπαθούν οι ισχυροί να μοιράσουν  τον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσουν ή να επαυξήσουν τους μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς των.
Έχει ειπωθεί ότι η δαιμονική πλεονεξία θα φάει αυτούς και τους λογαριασμούς των.
Και ενώ συμβαίνουν τέρατα και σημεία γύρω μας, στην πατρίδα  ακόμα προσπαθούμε όλα αυτά να τα εξηγήσουμε ή να τα διαχειριστούμε συναισθηματικά λόγω  ιδιοσυγκρασίας, ενώ μας λείπει ο ΑΝΩΘΕΝ καθαρός ΦΩΤΙΣΜΟΣ που παρέχει η γνησιότητα της μυστηριακής ζωής της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ- Ορθοπραξίας.
«Όταν προχωρά το μυαλό χωρίς καλοσύνη, έρχεται η κακία.
Όταν προχωρά η καλοσύνη χωρίς μυαλό, έχουμε βλακεία» μας λέει ο μακαριστός Πατριάρχης Σερβίας Παύλος.
Ιανουάριος του σωτηρίου έτους του 2020
Τι θέματα ανοίγει και τι κλείνει ο αντίχριστος σε πρώτη  φάση πριν μεταφέρει το πεδίο δράσης του στην Βόρεια Ευρώπη – Ουκρανία- Αρκτικό κύκλο- Παλαιστίνη – Σουέζ – Θάλασσα Κίνας - Σιβηρία ;
Ανοίγει μεγάλο οικονομικό πόλεμο λόγω του σκληρού ή ημίσκληρου BREXIT των ΗΠΑ με την ΕΕ, όχι υπόγειο αλλά φανερό τώρα , με επιπτώσεις στις οικονομίες Ρωσίας – Κίνας – Ιαπωνίας;
Ανοίγει τα Βαλκάνια- ΑΙΓΑΙΟ – Αν. Μεσόγειο;
Ανοίγει το ΙΡΑΝ- Μεσοποταμία- Κουρδικό ;
Κλείνει τα ΣΤΕΝΑ του Ορμούζ;
ΣΙΓΟΥΡΑ όμως προτίθεται να  κλείσει τα ΣΤΕΝΑ του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ( Βόσπορος) και ήδη αυτό φαίνεται με πρώιμες  δηλώσεις τούρκων( κατασκευή παράπλευρης διώρυγας , αναθεώρηση συνθήκης του Μοντραί).
ΤΟ ΘΕΜΑ, τις άρξει  των ΣΤΕΝΩΝ του Βυζαντίου, θα είναι το θέμα της επικαιρότητας των επομένων ημερών.
Οι αναλυτές τα προηγούμενα χρόνια, όταν διάβαζαν τις αναλύσεις των προφητειών των αγίων πατέρων ξεκαρδιζόταν στα γέλια οι περισσότεροι , σήμερα όμως παρακολουθούν τα προρρηθέντα που τρέχουν ως ειδήσεις  γιατί έχουν μείνει  αρκετά πίσω.
Και ενώ βιώνουμε τέτοια παράδοξα η αγωνία του χριστεπώνυμου πληρώματος της ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ κορυφώνεται, διότι μέσα σε αυτά παρακολουθούμε κατάπληκτοι ένα κατεξοχήν γεωπολιτικό θέμα, όπως είναι το ΑΥΤΟΚΈΦΑΛΟ της Ουκρανίας, να γίνεται Δογματικό πρόβλημα και σαν ΙΕΡΗ ΛΟΙΜΩΞΗ να μεταδίδεται στις άλλες Εκκλησίες και τα Πατριαρχία.
Η Τελευταία επιστολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου προς το Παλαίφατο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων είναι ανησυχητική του βαθμού της αγωνίας που προείπαμε. https://www.romfea.gr/oikoumeniko-patriarxeio/34512-apantisi-oikoumenikou-patriarxi-ston-patriarxi-ierosolumon-theofilo
Μέσα σε αυτήν ο Οικουμενικός Πατριάρχης ομιλεί για πόλεμο εναντίων των Ιερών και Οσίων του Ρωμαίικου έθνους μας.
Από την άλλη ο Κύριλλος Μόσχας αιτιολογεί την κρίση της Ορθοδοξίας στην παρέμβαση ξένων δυνάμεων.
Και αναρωτιόμαστε  αν σε όλα αυτά θα πάρει θέση και ο Ποντίφηκας στην Ρώμη  ή θα περιμένει εναγωνίως την έκβαση της κρίσης των αδελφών μέχρι  τελικής ΠΤΩΣΗΣ;
Αυτός άλλωστε γνωρίζει από ιστορικές ΠΤΩΣΕΙΣ που πλήρωσε με αίμα η ανθρωπότητα ( βλ. σταυροφορίες για την απελευθέρωση των Ιεροσολύμων από τους Μαμελούκους που έγιναν αιτία να ξεκληριστεί το Βυζάντιο)
Ενώ συμβαίνουν τέτοια και αλλά πολλά βλέπε, δολοφονική κατάρριψη του ουκρανικού αεροσκάφους από ιρανικούς πυραύλους ρωσικής υπερπαραγωγής, κατεβαίνει θριαμβευτικά στα Ιεροσόλυμα ο πρόεδρος Πούτιν, που φρόντισε πρώτα να δώσει και να ενεργοποιήσει τα πυραυλικά συστήματα των S- 400 στους τούρκους, οι οποίοι με αυτά μπορούν να κλειδώσουν το ΑΙΓΑΙΟ και ανενόχλητοι να μας ζητήσουν ακόμα και Ελληνικά νησιά, όχι μόνο θαλάσσια ενεργειακά οικόπεδα.
Να γιατί οι δικοί μας ψάχνουν απεγνωσμένα τώρα να βρουν F-35 αλλά τι;
Να είναι καλά ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ που τα βάζει καθημερινά με τον αντίχριστο και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πιλότοι μας.
Μας το τόνισαν το προηγούμενο διάστημα πολλές φορές οι δήθεν φίλοι , ώστε να το εμπεδώσουμε καλά  δηλ. ότι θα είμαστε μόνοι σε μια εμπλοκή με τους απέναντι , μπορεί και με τους από επάνω;
Το γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι είμεθα Ανάδελφον έθνος, αλλά έχουμε ευτυχώς αδέλφια ΑΓΙΟΥΣ με ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΤΕΡΑ την Υπεραγία Θεοτόκο.
Και αν οι μνημονιολάγνοι των προηγούμενων ετών χλεύαζαν τις προφητείες μεγάλων αγίων μας, τώρα θα τις λουστούν γιατί  θα τις βιώσουμε όλοι μας.
Τι θα γίνει στην ενδεχομένη περίπτωση που μας επιτεθούν οι λυσσασμένοι νεοθωμανοί του Ερντογάν και το ΝΑΤΟ θα ασχολείται με άλλα ( βλ. Λιβύη , Ιράν, Στενά Ορμούζ) ;
Θα έχουμε δηλ. μια επανάληψη του Κυπριακού στο ΑΙΓΑΙΟ αυτή την φορά;
Και η απάντηση δίδεται από τον προφητικό λόγο που καταγράφηκε πριν χρόνια (αρχές δεκαετίας του 70)  και σήμερα ακούγεται παράδοξα.
 « την εποχή που θα φαγώνονται οι παπάδες  μεταξύ τους και θα δημιουργηθεί σχίσμα στην Ορθόδοξη εκκλησία, η Τουρκία βρίσκοντας αφορμές θα κτυπήσει  την Ελλάδα και  η Ελλάδα θα αναγκαστεί να φύγει από το ΝΑΤΟ γιατί δεν θα έχει νόημα να παραμείνει στο ΝΑΤΟ» κάπως έτσι διατυπώνεται http://tribonio.blogspot.com/2018/09/blog-post_32.html

Όμως αυτό έρχεται να συμπληρώσει ο προφητικός λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού.
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ « θα σας ζητήσουν να σας πάρουν στρατιώτες ( εννοεί του ξένους) αλλά δεν θα προλάβουν»
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ « η κυβέρνηση θα βγάλει μια διαταγή να κρατήσει στρατό στα σύνορα μόνο  και αυτό θα είναι μια ευλογία γιατί όποιος πάρει μέρος σε αυτό τον πόλεμο θα καταστραφεί»
Και σήμερα αυτός ο μεγάλος πόλεμος ετοιμάζεται στην Μεσοποταμία και όλοι οι στρατιωτικοί συνασπισμοί ετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτόν.
Όμως εκεί ξεκινάει για να καταλήξει που άραγε;
Στα ΣΤΕΝΑ του Βυζαντίου ( Βόσπορος – Δαρδανέλια ) εκεί που το αντίχριστο πνεύμα θα πάρει το αντίδωρο της τόσων χρόνων ανθρωποκτονίας της ανθρωπότητας.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ 1990 ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ
« Μόλις ήρθε μέσα του λέω “γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο”.
Μου λέει ο γέροντας “θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί.
Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.»
Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!”.
Τον ρωτάω “εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;”
“Όχι!”, μου λέει. “Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…”»
« γι' αυτούς δεν λειτούργησε ακόμη ο πνευματικός νόμος...
Δεν ξεπλήρωσαν ακόμη γι' αυτά που κάνανε.»


ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας