Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Απειλή προ των Πυλών « ο αποκλεισμός των ΣΤΕΝΩΝ του ΟΡΜΟΥΖ» . Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΜΑΣ


Μέσα σε λίγες ώρες ο πλανήτης μπορεί να γίνει τρελοκομείο και οι άνθρωποι να γίνουν οικότροφοι μέσα σε αυτό.
Όταν απομακρύνεται η ΧΑΡΙΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ όλα θα συμβούν.
« θα ακούτε να γίνονται τα πιο τρελά πράγματα » έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι απειλές τώρα πάνε και έρχονται , ήταν να μην ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.
« Η Τεχεράνη θα εκδικηθεί τον θάνατο του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί «τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος», προειδοποίησε το Ανώτατο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Ιράν, σύμφωνα με πολλά ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Το Ιράν θεωρεί υπεύθυνες τις ΗΠΑ για τον φόνο του διοικητή της Δύναμης Κοντς, προσθέτει το Συμβούλιο Ασφαλείας που χαρακτηρίζει το αμερικανικό πλήγμα «το χειρότερο λάθος της Ουάσινγκτον» στην περιοχή.
«Το καθεστώς των ΗΠΑ θα είναι υπεύθυνο για τις συνέπειες αυτού του εγκληματικού τυχοδιωκτισμού. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη στρατηγική γκάφα των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή της Δυτικής Ασίας και η Αμερική δεν θα γλιτώσει εύκολα από τις συνέπειές της», πρόσθεσε.
«Η Αμερική πρέπει να ξέρει ότι η εγκληματική επίθεσή της εναντίον του στρατηγού Σουλεϊμανί ήταν το σοβαρότερο λάθος της χώρας (…) Αυτοί οι εγκληματίες θα υποστούν τη σκληρή εκδίκηση (…) στο σωστό μέρος και τη σωστή στιγμή» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Ασφαλείας.»  https://www.militaire.gr/o-tramp-quot-patise-to-koympi-quot-kai-i-techerani-apanta-quot-tha-ekdikithoyme-ti-sosti-stigmi-sto-sosto-meros-quot/
Το ενδεχόμενο για ένα μεγάλο πλήγμα από το Ιράν αυξάνεται δραματικά. Και το πλήγμα αυτό μπορεί να είναι μια κατάσταση που μπορεί να πλήξει την παγκόσμια οικονομία μέσω της αύξησης των τιμών του πετρελαίου.
Άραγε αυτοί που ξεκίνησαν αυτό, σκέφτηκαν τρόπους να διαχειριστούν το πλέον πιθανό σενάριο του αποκλεισμού των στρατηγικών Στενών του Ορμούζ ;
Ή το επεδίωκαν μαζί με τις συνέπειες που θα φέρει;
« Ο Ιορδανός ειδικός σε στρατιωτικά θέματα Άμπου Ναβάρ δηλώνει στην DW: "Το Ιράν εξαναγκάζεται να απαντήσει στο αμερικανικό πλήγμα, διαφορετικά θα πλήττεται το κύρος του στην περιοχή". Ο ειδικός είναι πεπεισμένος ότι η Τεχεράνη θα μπορούσε, για παράδειγμα, να απαγάγει αμερικανούς πολίτες στη Μέση Ανατολή ή να αποκλείσει τα στενά του Ορμούζ.
"Σε κάθε περίπτωση πάντως η απάντηση των Ιρανών θα είναι επίπονη για τις ΗΠΑ". Εκτιμά ωστόσο ότι Ουάσιγκτον και Τεχεράνη θα αποφύγουν έναν πόλεμο, τον οποίο ούτε οι ΗΠΑ, ούτε το Ιράν είναι σε θέση να κερδίσουν, διότι ενδέχεται να συμπαρασύρει στο χάος ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Κέρστεν Κνιπ Επιμέλεια: Στέφανος Γεωργακόπουλος»

Πηγή: Deutsche Welle
https://www.capital.gr/diethni/3402575/kindunos-anaflexis-stin-mesi-anatoli
Αυτές τις ώρες ξεκινάει μια αδυσώπητη σύγκρουση μεταξύ του φανατικού Ισλάμ και του Αντίχριστου πνεύματος της Δύσης.
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ από την ΑΡΙΖΟΝΑ τώρα μεσιτεύει στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ όπως η ΙΔΙΑ του έδειξε την ΣΚΕΠΗ της πάνω από την Ελλάδα.
04-07-2015 γράφτηκαν τα παρακάτω
« Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, ένας από τους πλέον φωτισμένους, μεγάλους αγιορείτες Γέροντες μας του Εξωτερικού, είδε ένα συγκλονιστικό όραμα το οποίο παραθέτουμε περιληπτικά:
Η Παναγιά μας γονατιστή μπροστά στον δικαιοκρίτη Χριστό, Τον παρακαλούσε να γλιτώσει την Ελλάδα από κάποιο πολύ μεγάλο κίνδυνο και καταστροφή που θα ερχόταν μελλοντικά!
– Όχι μητέρα έλεγε ο Κύριος… Κοίταξε τι γίνεται στην Ελλάδα. Κοίταξε την αμαρτία (εννοώντας τα σαρκικά και όχι μόνο)…
– Συγχώρεσέ τους υιέ μου, σώσε την Ελλάδα που Σε πιστεύει και μας αγαπά…
– Όχι μητέρα. Δεν με αγαπά και δεν πιστεύει, με τέτοιες σαρκικές αμαρτίες…
– Σε παρακαλώ παιδί μου, με δάκρυα τώρα παρακαλά τον Κύριο η Παναγία. Μην το αφήσεις να γίνει…
-Δεν γίνεται μητέρα και μην μου το ζητάς σε παρακαλώ, είπε ο Χριστός πικραμένος από τους Έλληνες, που έχασαν κάθε ευσέβεια και μέτρο, κάθε καθαρότητα και πνευματικότητα, μολύνοντας με αμαρτία και πονηριά και ασέβεια μικρούς και μεγάλους…
– Άκουσε παιδί μου και Κύριε μου, επέμενε η Παναγιά. Άκουσε τις προσευχές μου και άκουσε τα και τα παιδιά σου που με επικαλούνται και με παρακαλούν να σε παρακαλέσω…
– Δεν γίνεται μητέρα… Η αμαρτία ξεχείλισε… Μην επιμένεις… λέει ο ολόφωτος Χριστός και χάνεται…+
Τότε στεναχωρημένη η Παναγιά μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός της Ελλάδας, κάνει κάτι απρόσμενο. Σηκώνεται όρθια, βγάζει τον μανδύα της και τον αφήνει προστατευτικά πάνω στην Ελλάδα! Ως Αγία Σκέπη! Ως Φοβερά Προστασία!
Ένα συγκλονιστικό όραμα με το οποίο ο Χριστός μάς αφήνει μία εντελώς τελευταία ευκαιρία μετάνοιας και διόρθωσης για χάρη και μόνον της μητέρας Του! Μας κρατά ακόμη, μισάνοιχτη την πόρτα, αποκλειστικά για χάρη της Παναγιά μας, της μάνα της Ελλάδας, που σε τόσες μπόρες και φουρτούνες και πολέμους και σεισμούς και αιώνες μας έσωσε!» https://www.vimaorthodoxias.gr/theologikos-logos-diafora/%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%B5%CF%81%CF%8C-
Αυτές τις ώρες ξεκινάει μια αδυσώπητη σύγκρουση μεταξύ του φανατικού Ισλάμ και του Αντίχριστου πνεύματος της Δύσης.
Η Ρωσία και η Κίνα ετοιμάζονται για όλα τα  πολεμικά ενδεχόμενα.
Η τουρκία τρίβει τα χέρια της και βλέπει με βουλιμία στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Αν. Μεσόγειο .
Δεν ξέρει όμως ότι μετά τα ΣΤΕΝΑ του ΟΡΜΟΥΖ έρχονται τα ΣΤΕΝΑ της ΠΟΛΗΣ ( Βόσπορος ) και ότι αυτό συνεπάγεται το φινάλε.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας