Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

« όταν πολεμάς με θηρία δεν κάνεις οικονομία στα βόλια προκειμένω να αποκατασταθεί το σωστό» ευχαριστούμε εκ των προτέρων αυτούς που μας συμπεριφέρονται έτσι , μας προσφέρουν πολλά.
Τι γράφονται για εμάς  και τι  φαντάζονται ότι είπαμε με σκοπό να απαξιώσουν να προσβάλουν και να συκοφαντήσουν ;
14 Ιανουαρίου 2020 ΣΧΟΛΙΟ : Οσον αφορά αν ο Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας είπε για τα "σαράντα του"ότι θα γίνει ελληνοτουρκικό θερμό επεισόδιο,η πηγή είναι ο Βαρδάκας και μία Ρωσική ιστοσελίδα με τίτλο "Η 3η ΡΩΜΗ",ενώ από άλλες πηγές έχω διαψεύσεις αλλά και διαφορετικές αναφορές,οπότε θα απαντήσω μετά τις 18 Ιανουαρίου αν χρειαστεί,επειδή είναι σοβαρό ζήτημα.


Το ιστολόγιο και ο διαχειριστής του  που έκανε το ανωτέρω σχόλιο  είναι στην διάθεση μας αλλά για λόγους δεοντολογικούς περιμένουμε να αποκατασταθεί  το άδικο που  ως φήμη διασπείρεται με τις ταχύτητες του διαδικτύου μεγεθύνοντας το. 

ΔΕΙΤΕ  ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ  ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞ  ΕΠΙΤΗΔΕΣ 


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 « Συνομολογητής με τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ στα Εθνικά μας θέματα. Εμφανίσεις του Γέροντα Εφραίμ από την Αριζόνα λίγο πριν και λίγο μετά την Κοίμηση του.» 

« Θα πάμε αμέσως στα γεγονότα, όπως μας τα μετέφεραν αγιασμένες ψυχούλες πριν και μετά την κοίμηση του μακαριστού πατρός Εφραίμ.

Δέκα μέρες πριν την κοίμηση του παρουσιάζεται στην Κρήτη, σε ένα νεαρό παλληκάρι και του λέει , τι δυσκολίες θα δημιουργηθούν στις Ελληνικές Μεγαλουπόλεις εξ αιτίας της τουρκικής επιθετικότητας(προβοκάτσιες μέσα σε αυτές) και πως πρέπει σαν Έλληνες βαπτισμένοι και μυρωμένοι ΟΡΘΟΔΟΞΑ να τιμήσουμε τους προγόνους μας στο φιλότιμο , στην ανθρωπιά και τον ηρωισμό τους. Το γεγονός αυτό μας γνωστοποιήθηκε λίγα 24ώρα πριν την κοίμηση του Γέροντα και μετά την μακαρία κοίμηση του συγκινηθήκαμε και αποφασίσαμε να σας το μεταφέρουμε.
Επίσης λίγα 24ωρα μετά την κοίμηση του εμφανίζεται ο μακαριστός γέροντας σε αγιασμένη ψυχούλα και της μεταφέρει ότι η τουρκική επιθετικότητα θα ενταθεί κοντά στα ΣΑΡΑΝΤΑ του.
( όπως μας επισήμαναν κατά ΘΕΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ συμπίπτουν τα ΣΑΡΑΝΤΑ του Γέροντα κοντά στην εορτή του Μεγάλου Αντωνίου που ο γέροντας Εφραίμ τιμούσε ιδιαιτέρως και έγινε ο κτήτωρ της Ιεράς Μονής του στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Επίσης μας επισημάνθηκε από πνευματικούς αδελφούς, ότι ακριβώς μετά τα ΣΑΡΑΝΤΑ της μνήμης του γέροντα Εφραίμ έρχεται και η ιστορική μνήμη της νύκτας των Ιμίων, όπου θρηνήσαμε τα τρία παλληκάρια μας και οι τούρκοι γκρίζαραν περιοχές στο ΑΙΓΑΙΟ. ) Στο άρθρο μας https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_40.html

 Φυσικά κάποιοι θέλοντας να ισοπεδώσουν τα πάντα ακόμα και αγιασμένες μορφές εν ζωή πατέρων  που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους τους  χαρακτηρίζουν ως " ψευδοπροφήτες " και έτσι αναδεικνύονται τιμητές των πάντων με την δικιά τους οπτική.
Δεν εισερχόμαστε στην λογική αυτών των ιστολόγων ,  αλλά στην συγκεκριμένη παραπλάνηση που επέφεραν.     
 Φυσικά δεν είχαμε θερμό επεισόδιο  με τους τούρκους  κατά παραγγελία  αυτές τις μέρες και μακάρι να μην έχουμε, αλλά  αν αναρωτιόμαστε κατά πόσο  αυξήθηκε η τουρκική επιθετικότητα, ας δούμε τις δηλώσεις των τούρκων που θέλουν  τα ¾ της Κρήτης , τα νησιά μας αποστρατικοποιήμενα  και την Θράκη μας με αυτοδυναμία , όλα αυτά  ΕΝ ΨΥΧΡΩ τα 24ωρα κοντά στα σαράντα του Γέροντα . Για να μην πούμε για τις  παράνομες γεωτρήσεις στην Κύπρο , παραβιάσεις σε αέρα και θάλασσα, αλλά και  την υφαρπαγή της ΑΟΖ στο Κρητικό πέλαγος λόγω συμφωνίας Λιβύης – τουρκίας που υπογράφηκε ανήμερα της κοιμήσεως του Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη στις 8 Δεκεμβρίου 2019 και άλλαξε όλη την γεωπολιτική της Αν Μεσογείου δυναμιτίζοντας το κλίμα και φέρνοντας πιο κοντά την τουρκία στην Κρήτη ( φυσικά με το μυαλό των τούρκων) 
Οι στρατεύσιμοι μας γνωρίζουν σε τι επίπεδο ετοιμότητας ανεβήκαμε αυτές τις μέρες  και όλα αυτά τα παιδιά μας υπολογίζουν στους ΑΓΙΟΥΣ και την προστασία τους από αυτούς. 
Το πότε θα γίνει το πιάσιμο με τους τούρκους δεν μετράει τόσο , όσο σε τι κατάσταση θα μας βρει και το μείζον είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. 
Την διαθέτουμε άραγε ; όλοι πρέπει να εργαστούμε για αυτήν τώρα και όχι για τον διχασμό που επιδιώκουν κάποιοι.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας