Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ


ΦΩΤΟ από iefimerida
8 Δεκεμβρίου 2019 – 8 Ιανουαρίου 2020
Το Ιράν απειλεί να επιτεθεί μέσα στις ΗΠΑ αν αυτές εξαπολύσουν επίθεση ως αντίποινα για τις πυραυλικές επιθέσεις του αναμεταδίδουν διεθνή μέσα.
Από εδώ και πέρα κανείς δεν θα προλαβαίνει τα γεγονότα.
« Η δύναμη Quds απειλεί να ισοπεδώσει Ντουμπάι, Τελ Αβίβ και Χάιφα - Πεντάγωνο ΗΠΑ: «Μόνο Ιρακινοί τα θύματα των επιθέσεων του Ιράν»
 (Ανανέωση 03.00): Δεύτερος γύρος πυραυλικών επιθέσεων κατά των δύο αμερικανικών βάσεων στην δυτική Βαγδάτη ξεκίνησε πριν λίγο.
Μαχητικά F-35 της αμερικανικής Αεροπορίας απογειώθηκαν από τα ΗΑΕ και αναζητούν «στόχους ευκαιρίας» στις ναυτικές βάσεις του Ιράν, αλλά και εκτοξευτές βαλλιστικών πυραύλων, δυνατότητα που έχουν χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα DASH (το λεγόμενο «Μάτι του Θεού»), τον κορυφαίο αισθητήρα του μαχητικού 5ης γενιάς. Είναι η πρώτη πολεμική αποστολή για τα μαχητικά F-35 της USAF.
Απώλειες Αμερικανών δεν αναφέρονται (άλλωστε ήταν σε κατάσταση συναγερμού και είχαν λάβει προφυλάξεις) αλλά οι βάσεις ισοπεδώθηκαν.


Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ  ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΛΗΡΙΚΟ
¨ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ" '
¨ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ"

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΙ  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΜΑ ΤΗ ΟΣΙΑΚΗ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019