Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

"στον γαλάζιο ουρανό σταυρόλεξο στην γη θάνατος" δεν αντέχονται

  
" λερώνουν την ομορφιά με την βρωμιά τους" ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

 " Το θανατικό στην Κύπρο αυξήθηκε κατά 30% και δεν το λένε οι δημοσιογράφοι, μόνο ο Σωτηριάδης το λέει και οι δημοσιογράφοι τον κόβουν. Ήρθε από το Χάρβαρντ και τον πολεμούν. Τον παρακαλούσαν τα Αραβικά Εμιράτα. Ήρθε στην Κύπρο και τον βάλανε φυλακή! Εμένα που δεν με βάλανε ακόμα, είναι που με προστατεύει το ράσο και η αγάπη του Θεού. Αλλά άμα θέλει η πρόνοια του Θεού τιμή μας και καμάρι μας! Από δω το εμβόλιο και από δω ο τάφος, διαλέξτε, λέει ο πρώτος της Ελλάδος. Άκου λογική… Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος που γεμίζουν οι τάφοι με παιδιά και νέους και αθλητές και ηθοποιούς. Μαυροφορεμένος αισθάνομαι.

Για αυτό μέσα μου δεν είναι δικαιοσύνη που αισθάνομαι, αλλά πόνο, θλίψη και συμπόνοια πολύ για τους εμβολιασμένους. Έψαξα όλους αυτούς τους μήνες που υπάρχει μια σχετική ηρεμία, η οποία θα ανατραπεί σύντομα, προς το κακό. Μόνον ο πόλεμος θα κάμει φρένο. Χειρόφρενο! Μόνο ο πόλεμος. Όλους αυτούς τους μήνες της “ανήσυχης ηρεμίας” που προσωπικά περιμένω όλα αυτά τα φοβερά και εξαίσια να αρχίσουν να γίνονται. Ένα σκεπτόμουν. Πως να βοηθήσω όπου και να είμαι, ότι και να είμαι, απ’ εδώ από την Ευρύχου, την ταπεινή, την ωραία, ήσυχη. Τα βράδια εμείς έχουμε ωραία ησυχία, μας αρέσει η νυκτερινή ζωή… Σκεφτόμουν, προσευχόμουν, παρακαλούσα, ρωτούσα πώς να βοηθήσουμε τα αδέρφια μας, τους συγγενείς μας, τα πνευματικά μας παιδιά που εμβολιάστηκαν.
Να τα βοηθήσουμε να αντιληφθούν ότι έκαμαν λάθος, να μην πνιγούν μέσα στον εγωισμό και στην τάχα επιστημοσύνη των τάχα μου επιστημόνων. Κι όταν αντιληφθούν ότι έκαμαν λάθος, εάν πιστεύουν σε Θεό και πιστεύουν οι περισσότεροι εκ των Κυπρίων, αριστεροί και δεξιοί. Είναι ένα από τα καλά που έχουν οι Κύπριοι που δεν το βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα. Να πάνε σ΄ έναν πνευματικό να εξομολογηθούν. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ιατρικό, όπως είπε ένας φωστήρας αρχιερέας που θέλει να γίνει και Αρχιεπίσκοπος. Αλλά το πρόβλημα είναι κατεξοχήν πνευματικό. Ότι αφορά τη ζωή και το θάνατο, την υγεία και την ασθένεια είναι κατεξοχήν πνευματικό. Να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν ότι έκαμαν λάθος. Να πάνε σε πνευματικούς, να τους βοηθήσουν να μετανοήσουν και με κάποιες ευχές εκκλησιαστικές το φαρμάκι γίνεται νερό. Τί λέει το Ευαγγέλιο; Ακόμη κι αυτό το πρόβλεψε! “κἂν θανάσιμόν τι πίωσιν, οὐ μὴ αὐτοὺς βλάψει ” (Κατά Μάρκον 16.18). Εάν πιείτε κάτι που είναι θανάσιμο δεν θα σας αγγίξει χριστιανοί μου, αρκεί να έχετε μετάνοια και ταπείνωση!
Ένα είναι η έγνοια μου εμένα. Η Aιώνια Aπώλεια! Η Aιώνια Aπώλεια σημαίνει να πεθάνει η ψυχή, πριν να πεθάνει το σώμα. Γι’ αυτό και λέω στους εμβολιασμένους αδελφούς. Ξανασκεφτείτε το. Μετανοήστε. Είναι πνευματικό το θέμα. Η μετάνοια είναι για όλους και πρέπει να έχουμε όλοι Αιώνια Ζωή!" 
Πηγή: YouTube: Ὁ Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος σὲ μία συνέντευξη ἐφ’ ὅλης τῆς ὕλης! (26.11.2022) ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ

"Η απόλυτη ανατροπή: Η Covid-19 σκοτώνει πλήρως εμβολιασμένους - CDC: Τα στοιχεία δείχνουν πανδημία εμβολιασμένων

Τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν την πλειονότητα των θανάτων από COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), καταρρίπτοντας κάθε αφήγημα υπέρ του εμβολιασμού.
Στοιχεία από τα CDC έδειξαν ότι οι εμβολιασμένοι ακόμη και με ολοκληρωμένες τις ενισχυτικές δόσεις αποτελούσαν τους περισσότερους θανάτους από τον COVID-19 τον Αύγουστο.
Από τους συνολικούς 6.512 θανάτους που καταγράφηκαν τον Αύγουστο του 2022, το 58,6% των θανάτων αποδόθηκαν σε εμβολιασμένα ή ενισχυμένα άτομα και φαίνεται να είναι σημάδι μιας αυξανόμενης τάσης όπου τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν ολοένα και περισσότερο την πλειοψηφία στη θνησιμότητα από τον COVID-19.

Οι προηγούμενοι μήνες

Τον Ιανουάριο του 2022, η θνησιμότητα από τον COVID-19 στους εμβολιασμένους εξακολουθούσε να είναι η μειοψηφία με το 41% των δεδομένων να σχετίζονται με εμβολιασμένα ή ενισχυμένα άτομα.
Ωστόσο, η ανάλυση των δεδομένων του CDC τον Ιούνιο και τον Ιούλιο έδειξε ότι πάνω από το 50% των θανάτων αναφέρονταν σε εμβολιασμένα άτομα, με το 62 και το 61% να αναφέρονται αντίστοιχα.
«Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι πρόκειται για πανδημία μη-εμβολιασμένων», είπε η Cynthia Cox, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος της οικογένειας Kaiser στην Washington Post στις 23 Νοεμβρίου, δίνοντας τρεις λόγους που μπορεί να εξηγήσουν γιατί.
1. Πρώτον, ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών έχει λάβει τουλάχιστον την κύρια σειρά.
2. Δεύτερον, ότι οι ηλικιωμένοι, που έχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν από τον COVID, είναι επίσης πιο πιθανό να κάνουν εμβόλια.
3. Τρίτον, ότι η ισχύς του εμβολίου θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου και καθώς οι παραλλαγές γίνονται πιο ανθεκτικές, και ως εκ τούτου συνέστησε μεγαλύτερη πρόσληψη ενισχυτών.

Η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού κατά του COVID-19 έχει αποδειχθεί ότι μειώνεται δραματικά σε διάστημα μερικών μηνών, μερικές φορές μειώνοντας σε αμελητέα αποτελεσματικότητα." 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ