Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Πούτιν " θα σας δώσω ότι θέλετε προκειμένω να τους νικήσετε " " ακόμα και πυρηνικά "

Ο πρόεδρος της Ρωσίας επεσήμανε, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στους αρχηγούς Άμυνας της Μόσχας ότι θα διασφαλίσει πως οι πυρηνικές δυνάμεις της χώρας του είναι έτοιμες για μάχη και πως δεν υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί αφού η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παράσχει στο στρατό της ό,τι χρειαστεί.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των στρατιωτικών σχεδίων της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η χώρα του θα εκπληρώσει όλους τους στόχους σε αυτό που αποκαλεί η ίδια η Μόσχα «στρατιωτική εκστρατεία» στην Ουκρανία και υποσχέθηκε να δώσει στις ένοπλες δυνάμεις ό,τι ζητήσουν για να τους παρέχει στήριξη.

Κατηγόρησε επίσης, το ΝΑΤΟ ότι χρησιμοποιεί όλες του τις δυνάμεις κατά της Ρωσίας και προέτρεψε τους στρατιωτικούς ηγέτες να χρησιμοποιήσουν την πείρα που απέκτησαν στις μάχες στη Συρία και στην Ουκρανία.
Τόνισε, δε, ότι η Ρωσία επικεντρώνεται στη σημασία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον πόλεμο στην Ουκρανία, προσθέτοντας ότι ο ρωσικός υπερηχητικός πύραυλος Sarmat – που φέρει την ονομασία “Satan II” – θα είναι έτοιμος να αναπτυχθεί στο εγγύς μέλλον.