Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΩΡΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ – ΩΡΑ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ και ΟΧΙ για προδότες .


ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΜΙΛΗΣΑΝ – ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ
Μακάρι πια να ήταν όλα αυτά υπερβολή, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η πατρίδα μας και ολάκερος ο κόσμος εισέρχεται εις την καρδιά του σκότους.
Η  μοναδική ελεύθερη επιλογή μας για τους ΟΡΘΟΔΟΞΑ μυρωμένους  - οδός και σωτηρία μας είναι η ΠΙΣΤΗ στον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ. Είναι η ώρα που θα θυμηθούμε τους προγόνους μας , τα βάσανα  και τις ηρωικές πράξεις τους.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η φράσεις  που  έγιναν Viral
« όταν ακούμε  ειδήσεις είναι σαν να διαβάζουμε  προφητείες»
« ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ»
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
 Επαληθεύεται σήμερα  πολλά , απελευθερώνοντας άγνωστες δυνάμεις που θα δημιουργήσουν τεκτονικά οικονομικά  και γεωπολιτικά ρήγματα  .
« Περίπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει τι θα ακολουθούσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πως αυτή θα οδηγούνταν στη διάλυση.
«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται» https://www.dogma.gr/diafora/gerontas-pa%CE%90sios-gia-afto-to-logo-oi-germanoi-tha-dialysoun-tin-evrozoni/106177/

" Βόμβα στο στρατόπεδο της Δύσης η βαρυσήμαντη διακήρυξη Macron: Η ΕΕ για να επιβιώσει πρέπει να απεξαρτηθεί από τις ΗΠΑ" 


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ από την ΑΡΙΖΟΝΑ : « παιδί μου  θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ»
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥ πνευματικού παιδιού του Γέροντα.
Τι του είπε ο Γέροντας Εφραίμ για την Κοίμηση του
-         « παιδί  μου  δεν θα προλάβω   την ΠΟΛΗ»
-         « γιατί παιδί μου  θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ» https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_8.html
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας