Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Ο « Ρόγχος» του Ψευτορωμαίικου

Φωτο από fb
Στεγνώσαμε από ανθρωπιά , από ιδέες, από ρευστότητα, στεγνώνουμε από επάρκεια στην διατροφική αλυσίδα;
Στεγνώσαμε από τον ιδρώτα της ψυχής που λέγεται ΜΕΤΑΝΟΙΑ γιατί στεγνώσαμε από ΧΡΙΣΤΟ Εσταυρωμένο και Αναστημένο.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Το Ψευτορωμαίικο το μάθαμε από τον ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ τον Αιτωλό και πέρασαν εκατοντάδες χρόνια για να το καταλάβουμε και να  τρυγήσουμε, να γευτούμε  τους πικρούς καρπούς του.
Το Ψευτορωμαίικο δομήθηκε μετά την άνανδρη δολοφονία του ΑΓΙΟΥ της πολιτικής μας Ιωάννη Καποδίστρια και σήμερα από τις απρεπείς  δηλώσεις που κάνουν για αυτόν καταλαβαίνουμε ποιοι φτύνουν για να κάνουν λάσπη που φυσικά δεν κολλάει στην πραγματική ιστορία.
Το Ψευτορωμαίικο ήρθε από έξω σαν  πνευματική επιδημία και σάρωσε την Ελληνική επικράτεια με εθνικές τραγωδίες , επαναστάσεις , χούντες , οικονομικές καταστροφές, μνημόνια , υπογραφές ξεπουλήματος της ιστορίας μας και πολλά άλλα θλιβερά.
Έτσι το Ψευτορωμαίικο έχει γερές πλάτες στο εξωτερικό , αλλά και αυτό σαν πνευματική επιδημία προσβλήθηκε από μια ζωντανή πανδημία.  
Ένας νέος παθογόνος με υψηλή μολυσματικότητα ιός, στο οποίο δεν υπάρχει ανοσία, εμβόλιο ή ειδική θεραπεία. Ένας  ιός που  συμπεριφέρεται διαφορετικά λόγω της αλληλεπίδρασης του με τον άνθρωπο που καθίσταται μοναδική, λόγω πλειάδας παραγόντων όπως π.χ. η ηλικία ή η παρουσία άλλων χρόνιων νοσημάτων.
Οι παράπλευρες συνέπειες αυτού  ορατές και σε λίγο θα γίνουν έντονα εμφανείς σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.
Φυσικός ιός ή βιολογικό όπλο, ότι και να είναι φαίνεται να άλλαξε την ροή του ανθρώπινου πολιτισμού.
Οικονομική κατάρρευση , υγειονομική χούντα ότι  και να  φέρει ομοιάζει με μια επέμβαση του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία.
Αυτό το επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να γίνει, ώστε  για κάποιο λόγο να οδηγήσει τα πράγματα, όχι εκεί που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές – εμβολιαστές, αλλά το Σχέδιο της Οικονομίας του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.
Οι συνέπειες είναι παγκόσμιες.
Ένα είναι το βέβαιο, ότι αποκάλυψε η πανδημία αυτή τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΑ του ανθρώπινου πολιτισμού μας που δομήσαμε δίχως ΧΡΙΣΤΟ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Ποιος μπορεί να σηκωθεί πάλι όρθιος στα πόδια του δίχως ΧΡΙΣΤΟ και αγάπη στον συνάνθρωπο;
Κατεβατό οι εξελίξεις και ένας κοινός νους αναλογίζεται, τι έρχεται. 
Η Τουρκία ζορίζεται αφάνταστα και στρατικοποιεί γρήγορα τις αποφάσεις της  εναντίον της Ελλάδος.
Στην Ουκρανία δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα , πάνω από το 60% καταστροφή υποδομών.
Στην Ρωσία έχουν στεγνώσει οικονομικά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία  Είναι τόσο εκνευρισμένη η αρκούδα που όποιος της πατήσει τώρα το πόδι και την κοροϊδέψει ( βλ. τουρκία) θα φάει γερό μπάτσο.
Σήμερα λοιπόν σε αυτές τις ιστορικές στιγμές που ζούμε, αλλά δεν νοιώθουμε ότι είναι τόσο κρίσιμες για το μέλλον μας, βλέπουμε ότι:
Οι σημερινοί τεκτονικοί σεισμοί στις οικονομίες των δήθεν  φίλων μας που υπέγραψαν και χρηματοδότησαν το Εθνικό Ελληνικό μόρφωμα που άρχισε να σχηματίζεται μετά την Επανάσταση του 1821, ταρακουνούν τις πλάτες του Ψευτορωμαίικου.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας