Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - τα EXIT POLLS των ΗΠΑ βγαίνουν στην τουρκία. Ετοιμάζεται να αποπλεύσει από ώρα σε ώρα το θηριώδες γεωτρύπανο YAVUZ.


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ηδή το  YAVUZ βρίσκεται  με αναμμένες μηχανές εν κινήσει  έξω απο το λιμάνι της Σελεύκειας της ΝΑ τουρκίας,  ενώ τόσο καιρό ναυλοχούσε μέσα σε αυτό. Το ίδιο και τα συνοδευτικά πλοία του.

Ο ίδιος ο Ερντογάν και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες πριν λίγα 24ωρα και ενώ είχε σημειωθεί ο καταστροφικός σεισμός που ισοπέδωσε τόσα κτίρια στην Σμύρνη με μεγάλες  ανθρώπινες απώλειες, δήλωσε λοιπόν κατηγορηματικά ο σουλτάνος, ότι θα βγάλει και  γεωτρύπανο στην γαλάζια  πατρίδα του  για να φέρει κέρδη ενεργειακά στην τουρκία.

Η τελευταία θέση του τουρκικού γεωτρύπανου σύμφωνα με τον χάρτη κίνησης των πλοίων:    

https://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:371636/mmsi:271046765/imo:9503768/vessel:YAVUZ

 Ληφθείσα θέση: 2020-11-03 14:41 UTC πριν από

1 ώρα, 4 λεπτά

Τοπική ώρα του σκάφους:
2020-11-03 17:41 LT (UTC +3)

Περιοχή: EMED - Ανατολική Μεσόγειος

Τρέχουσα θύρα: TASUCU ANCH

Γεωγραφικό πλάτος / μήκος: 36.28417 ° / 33.8675 °

Κατάσταση: Σε εξέλιξη

Ταχύτητα / πορεία: 1,6 kn / 176 °

Πηγή AIS: 4737

Το Drill Ship YAVUZ βρίσκεται επί του παρόντος στο EMED - Ανατολική Μεσόγειος στη θέση 36 ° 17 '3.012 "N, 33 ° 52' 3" E, όπως αναφέρεται από το MarineTraffic Terrestrial Automatic Identification System στις 2020-11-03 14:41 UTC ( 1 ώρα, Πριν από 6 λεπτά )
Ο άνεμος σε αυτήν την περιοχή εκείνη τη στιγμή φυσάει από τη Νοτιοανατολική κατεύθυνση με δύναμη 1 Μποφόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ 

" Το Ισραήλ αναμένει ότι η Τουρκία ,μετά από τις αμερικανικές εκλογές ,θα γίνει πιο επιθετική και θα ενθαρρύνει τη “ριζοσπαστικοποίηση” ακόμη και εναντίον του. Ένα άρθρο της Jerusalem Post, αποκαλύπτει τις ανησυχίες του Ισραήλ, που σε αντίθεση με τη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, βλέπει πιο ξεκάθαρα την κατάσταση στη περιοχή.

Το άρθρο αναφέρεται στις κρίσεις που έχει προκαλέσει η Τουρκία με την Ελλάδα, την Αρμενία ,τη Γαλλία και υποστηρίζει ότι μετά από τις εκλογές στις ΗΠΑ, σειρά έχει το Ισραήλ. Επισημαίνει ότι ο Ερντογάν σκοπίμως τη τελευταία περίοδο δείχνει ότι έχει “ρίξει τους τόνους”, γιατί δεν θέλει να προκαλέσει άλλα προβλήματα στο δίδυμο Τραμπ-Πομπέο." https://www.militaire.gr/quot-meta-apo-tis-amerikanikes-ekloges-ta-pragmata-me-tin-toyrkia-tha-agriepsoyn-quot-israilini-proeidopoiisi/

Γιατί τα EXIT POLLS  των  ΗΠΑ  βγαίνουν στην τουρκία;

Αν βγει ο Joe" Bide το YAVUZ θα αυξήσει τους κόμβους του και θα έρθει με μιάς στην Ελληνική ή Κυπριακή υφαλοκρηπίδα AOZ για να ανοίξει τρύπες.

Αν βγει ο ήδη πρόεδρος Τραμπ το YAVUZ θα πάει αλάργα παζαρεύοντας και εκβιάζοντας μέχρι να κερδίσει περισσότερα.

ΑΥΤΗ την στιγμή τα μάτια μας πρέπει να είναι στο   YAVUZ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας