Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 " θα περιμένουν τώρα ανάπτυξη αλλά την μόνη ανάπτυξη που θα δούνε θα είναι αυτή του τουρκικού στόλου στα νερά του ΑΙΓΑΙΟΥ και της Κύπρου" ΣΗΜΕΡΑ " 60 τουρκικά πλοία σε ανάπτυξη στο ΑΙΓΑΙΟ"


Ήταν λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές όλοι διαφήμιζαν ανάπτυξη και πρόοδο .

Ένας γέροντας μας διαμήνυσε στις  18 Ιουνίου του  2019:

"θα περιμένουν τώρα ανάπτυξη, αλλά την μόνη ανάπτυξη που θα δούνε θα είναι αυτή του τουρκικού στόλου στα νερά του ΑΙΓΑΙΟΥ και της Κύπρου"

Αυτό και επισημάναμε στο άρθρο μας εκείνη την ημέρα:  Επιστράτευσαν «ελεγχόμενη προφητεία» για να μας την σερβίρουν στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο.

βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/06/blog-post_18.html

2 Νοεμβρίου του 2020

60 τουρκικά πολεμικά πλοία έχουν αναπτυχθεί σε Αιγαίο και Αν.Μεσόγειο λίγες ώρες πριν τις αμερικανικές εκλογές.Όπως αναφέρουν πηγές από το ελληνικό ΓΕΕΘΑ «Τέτοια κινητοποίηση έχει να καταγραφεί από τον περασμένο Ιούλιο».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/930498_hakar-i-gallia-na-koitaxei-prota-mpoi-tis-i-ellada-na-erthei-na

ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΕΛΛΑΔΑ - μήν έρχεσαι εις απόγνωση - πρέπει να τα περάσουμε αυτά - πρέπει να καθαρίσει ή ήρα από το στάρι" κάπως έτσι μας νουθετούσε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΙΜΩΝΑΣ ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ...ας δούμε γιατί θα επαληθευτεί με ακρίβεια εκατοστού.

" Άρα λοιπόν, αγαπητοί, οφείλουμε νά γνωρίσουμε ότι, μή φοβηθούμε ό,τι λέγουν, ό,τι κάνουν καί ότι γίνεται, «ταύτα δει γενέσθαι».

Καταλάβατε; Πρέπει νά γίνουν αυτά!!!

Ήλθε η ώρα πλέον νά καθαρίσει, όχι η Δευτέρα Παρουσία, νά καθαρίσει τήν ήρα άπό τό στάρι.

Καί ή πρώτη, η πρώτη Ελλάς αυτήν πού θά υποστεί από τους Τούρκους μια Μικρή, μια μικρή αυτήν όπως είπομεν προσβολή, αλλά είναι ό τάφος τους όμως της Τουρκίας!

Ο τάφος τους καθώς τό είχανε πει καί αυτοί οι Τούρκοι, όπως είπαν μερικοί τώρα.

Είπαν λέει ότι είναι αδύνατον ό Αλλάχ νά ανεχθεί, είναι αδύνατον ό Αλλάχ νά ανεχθεί, εμείς θά γίνουμε θηρία, σείς δέ δέν ξέρω άν θά μείνει κανένας από σάς.

Όλίγοι πού θά μείνετε, θά πάτε στην Κόκκινη Μηλιά! Τό όποιο καί ….

Άρα λοιπόν, άρα λοιπόν, νά είμεθα ετοιμασμένοι, χαρούμενοι, ότι ό μετανοών άνθρωπος, δέν πρόκειται νά ύποστή τίποτα.
" Επέρχεται η κάθαρσις…

Θα την ανυψώσει την Ελλάδα ο Θεός, θα την δοξάσει !!!"

Προφητεία του Γέροντα Σίμωνα Αρβανίτη, Μονής Αγίου Παντελεήμονα Νέας Πεντέλης, παρμένη από το βιβλίο του Μοναχού Ζωσιμά: “Ιερομόναχος Σίμων Αρβανίτης 1901-1988, η ζωή και το έργο του”.

(απομαγνητοφωνημένο κείμενο)
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας