Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - με τι πονηριά θα αλλάξει την Συνθήκη των ΣΤΕΝΩΝ για να αποδεχτεί την Σουηδία στο ΝΑΤΟ..βρε βρε την αλεπού!!!

Ξυπνάτε εδώ ... τελείωσαν οι εκλογές και τα πανηγύρια...μας ετοιμάζουν αλλά πανηγύρια
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Έσκασε όπως λέμε είδηση για να πάρουμε γεύση σουλτάνου : "εκεί στο ΝΑΤΟ θέλετε να αποδεχτώ την είσοδο της Σουηδίας στην συμμαχία.. ορίστε λοιπόν να ονομάσετε τα Δαρδανέλια τουρκικά Στενά"
«Τουρκικά» Θέλει να χαρακτηρίζονται τα στενά των Δαρδανελίων και του Βσοπόρου, η Άγκυρα σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα που αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις ΝΑΤΟ-Τουρκίας για την ένταξη της Σουηδίας στη Συμμαχία.
Τα είχαμε επισημάνει πριν μέρες ότι στον τύπο της ΠΟΛΗΣ κυκλοφορούσε η είδηση της μετονομασίας των ΣΤΕΝΩΝ, αλλά δεν την είχαν συνδέσει ακόμα με τις διαπραγματεύσεις που γινόταν με την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ 
ΠΟΝΗΡΙΕΣ η αλεπού, ότι πάρει, αλλά τι να πάρει; όταν η συνθήκη που διέπει τα ΣΤΕΝΑ δηλ. η συνθήκη του Μοντραί μιλάει για Δαρδανέλια και για Στενά Βοσπόρου, εκτός και αν επιθυμεί ο σουλτάνος να αλλάξει την Συνθήκη αυτή με κάτι που τον βολεύει και προετοιμάζει το έδαφος με δικαιολογίες. Άραγε τον Ρώσο τον ρώτησε γιατί εξ αιτίας αυτών των ανατροπών θα κατέβει με φορά στα ΣΤΕΝΆ.
 Τι είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ "οι Ρώσοι θα κατέβουν στα Στενά για τα δικά τους συμφέροντα"
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας