Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

ένας Αυτοδύναμος που έχει από τον εαυτό του και από τους άλλους την δύναμη, μπορεί ανά πάσα στιγμή να "φύγει" από τον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Είναι ύβρις τόσες μέρες να ομιλούμε για Παντοδυναμία, λες και δεν υπάρχουν άλλες εκφράσεις .
Ένας είναι ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ δηλ. Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ που με ένα νεύμα ΤΟΥ δρομολογεί τις εξελίξεις μέσα στην ιστορία.
ΑΥΤΟΣ θέτει τις εξουσίες και τους καιρούς.
ΑΥΤΟΣ έκρινε ότι αυτός ο ηγέτης μας αρμόζει κατά το θέλω του αυτεξουσίου μας.
ΑΥΤΟΣ μας έδειξε πόσο κατακερματισμένοι είμαστε μέσα μας και έξω με μια κατακερματισμένη πολυφωνική αντιπολίτευση όλων των αποχρώσεων.
ΑΥΤΟΣ καθόρισε το ποσοστό της ΑΠΟΧΉΣ που πλησίασε το ιστορικό 48% .
Και τι είναι αδελφοί η Αποχή στο μισό του συνολικού εκλογικού δυναμικού;
Το μεγαλύτερο κομμάτι της δεν είναι η αδιαφορία, όπως λένε κάποιοι, αλλά είναι η ΣΙΧΑΜΑΡΑ προς αυτά που μας επιβλήθηκαν παράτυπα τόσες δεκαετίες.
Αυτό το μείζον κοινωνικό δείγμα της ΑΗΔΙΑΣ που δεν μπόρεσε ουδείς πολιτικός ηγέτης να προσεταιριστεί επιβεβαιώνει την πνευματοκίνητη ρήση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΊΟΥ:
" θα τους σιχαθεί ο κόσμος τους πολιτικούς...τα άλλα τα γνωρίζετε"
Αυτό το μεγάλο ποσοστό της σιχαμάρας είναι ήδη   απέναντι στις νέες προκλήσεις και τους πειρασμούς που έρχονται και γνωρίζει τι είδους δημοκρατία έχουμε;
Όπως ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έκρινε ότι τοιούτοι ηγέτες μας πρέπουν   αλλά  και ανά πάσα στιγμή του 24ωρου μπορεί να μεταβάλλει την ιστορία του καθενός μας , του Έθνους μας και του πλανήτη.
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν κάνει κατηχητικό, ούτε βγάζει όμορφους λόγους, όπως κάνουμε όλοι μας για να φανούμε αρεστοί και ικανοί, αλλά ενεργεί απρόβλεπτα σε ανύποπτες στιγμές της Έπαρσης μας .
Την ΕΥΧΗ αδελφοί είτε ψηφίσατε, είτε δεν συμμετείχατε και εσείς που δεν την γνωρίζετε καλό να την φυτέψετε μέσα σας.
 Η Ευχή είναι δροσερό αεράκι στα πυρωμένα χνώτα του αντιχρίστου που καίνε τον πλανήτη μας, όπως έλεγε ο Όσιος Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης 
Ας σηκώνει ο ένας τα βάρη του άλλου γιατί το ψηλαφητό σκότος ετοιμάζεται να μας ισοπεδώσει με τις " αναγκαίες μεταρρυθμίσεις" του, τις αναγκαστικές.

Καλή ΑΝΩΘΕΝ  Βοήθεια Πατρίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας