Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

η Γερόντισσα ΛΑΜΠΡΙΝΗ προφήτεψε την ενεργειακή κρίση, που να τα καταλάβουμε εμείς τότε;


φώτο από https://www.naftemporiki.gr/photos/450208/neari-sproxnei-to-fiat-500-tis-se-mia-geitonia-tis-romis-kathos-

"Τα αυτοκίνητα θα τα αράξει ο κόσμος στις αυλές του!! Αν έχεις δουλειά θα δουλεύεις όλη μέρα, το μισό μεροκάματο θα το δίνεις για βενζίνη για να πας στη δουλειά σου και το υπόλοιπο να ταΐσεις τα παιδιά σου και αν φτάσουν για να φάνε"

"Η μητέρα σου θα σκάβει με τα χέρια της, για να φυτέψει καλαμπόκι, να φάνε τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Αμέσως σκέφτηκα: “Μα εμείς έχουμε τρακτέρ.”

Και η γιαγιά διαβάζοντας τη σκέψη μου, μου απαντάει:

“Δε θα μπορέσετε να κινήσετε τίποτε τότε.”

Η μητέρα μου το 2002 ήταν 58 ετών"

ΠΡΟΦΉΤΕΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.. "Σε εμάς εδώ θα έρθει πολύς κόσμος για να τραφεί. Όταν θα ξεκινήσουν τα γεγονότα ο κόσμος θα έχει τακτοποιηθεί στα χωριά και θα αντέξουμε έστω και με αυτό το λίγο που θα τρώμε, ενώ ένας που ζει σε μια πόλη της Γερμανίας σε δυο – τρεις μέρες, σε μια βδομάδα, τα τρόφιμά του θα τελειώσουν, πάει αυτός.

-Πότε θα γίνουν αυτά, γιαγιά;

-Είναι πολύ κοντά. Δεν ξέρω τι παράταση θα δώσει ο Κύριος, γιατί περιμένει μετάνοια.". 

και αν επιλεκτικά απέναντι από τις προφητείες της αγίας αυτής γερόντισσας  βάλουμε αυτά που σήμερα λέγονται από τις οικονομικές ειδήσεις μέχρι τους αναλυτές και τον κακό χαμό που γίνεται και δεν βγαίνει άκρη , μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έρχεται  ;

Ο στόχος της Ρωσίας είναι ξεκάθαρα να προκαλέσει οικονομική κρίση στην Ευρώπη αυτόν τον χειμώνα – και έτσι να αποδυναμώσει την υποστήριξη της ΕΕ προς την Ουκρανία

η Ελλάδα έχει εξάρτηση περίπου 39% από το ρωσικό φυσικό αέριο. Οι ανάγκες της συμπληρώνονται από αζέρικο φυσικό αέριο και υγροποιημένο φυσικό αέριο κυρίως από την Αλγερία. Το φυσικό αέριο στο μεγαλύτερο μέρος των ποσοτήτων του καταναλώνεται από την βιομηχανία και ειδικότερα τις μεγάλες μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού (δημόσιες και ιδιωτικές).