Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

"είναι τρελοί " ξυνονται για πυρηνικό χτύπημα - αντίποινα που θα έχει επιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη.Να γιατί κλαίει η ΠΑΝΑΓΙΑ

Σε ένα στρατηγικό κτύπημα εναντίον της Ρωσίας προχώρησαν Ουκρανία και ΝΑΤΟ βομβαρδίζοντας με drone τη βάση των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στο Ένγκελς στην περιοχή Σαράτοφ.

Πρόκειται για τη “φωλιά” των στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-95 και Tu-160. Όπως είχε αποκαλύψει το WarNews247, στη συγκεκριμένη βάση είχαν συγκεντρωθεί 18 με 24 στρατηγικά βομβαρδιστικά καθώς προετοιμάζονταν η μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση κατά της Ουκρανίας.
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα βυτιοφόρο καυσίμων εξερράγη σήμερα σε αεροπορική βάση στη Ρωσία, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ένας περιφερειακός κυβερνήτης επιβεβαίωσε τις αναφορές για μια έκρηξη σε μια άλλη βάση η οποία στεγάζει βομβαρδιστικά που αποτελούν μέρος των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας.

Το RIA μετέδωσε ότι άλλοι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη του βυτιοφόρου στο Ριαζάν, 185 χλμ νοτιοανατολικά της Μόσχας.