Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

"Την ώρα που θηριώδη κύματα πνίγουν ακόμη και την ενδοχώρα της Αμερικής τεράστιοι ΣΤΑΥΡΟΙ σηκώνονται για να τα σταματήσουν"

 



 αναδημοσίευση - βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/12/blog-post_2.html

Όταν θα σταματήσει να κατηγορεί ο ένας τον άλλο για συνωμοσιολόγο , τότε θα κοιτάζει πώς να σώσει τον εαυτό του και τότε πάλι θα καταλάβει, ότι δεν θα μπορεί να σωθεί, αν δεν σώσει ΠΡΩΤΑ τον συνάνθρωπο του και  πλησίον.

« ΠΑΝΑΓΙΑ μας ποια είναι η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που μας αναγγείλατε λόγω της αμετανοησίας μας;»

 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Δίνουμε τις μαρτυρίες, όπως αυτές καταγράφηκαν από την δεκαετία του 50 ίσαμε τις μέρες μας και στο τέλος αναφέρουμε αυτό που είδε μια ψυχούλα πριν δέκα μέρες, όπως μας μεταφέρθηκε.

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Α. Αυτά γράφαμε τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2015 και σήμερα όλος πλανήτης ετοιμάζεται να πει ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ

« και να ξυπνήσουν κάποιοι δεν αρκεί πρέπει να ζωντανέψουν αυτοί με την έμπρακτη μετάνοια»

« κλείνουν ιστορικοί κύκλοι και εισερχόμαστε σε άλλους και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτε»


Aυτές τις ώρες χρειάζεται ψυχραιμία και να σηκώσουμε τα χέρια ΙΚΕΤΕΥΤΙΚΑ, να θυμηθούμε τα παρακάτω και να τα αξιολογήσουμε:

« ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ του 1959 η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ διαμηνύει « Θα έρθουν ανίατες αρρώστιες. Θα γίνουν πόλεμοι. Να μετανοήσετε. Αν δεν μετανοήσετε, να περιμένετε να ρθεί η Τρίτη καταστροφή.»


(βλ.σχετικά https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/01/1959.html)

 


Ας μεταφερθούμε στο τέλος της δεκαετίας του 50 και δη στο 1959 στις ημέρες της εκφαντορικής αποκάλυψης των Ιερών Λειψάνων των Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο λόφο των Καρυών της Θερμής Λέσβου στο καινοφανές συναξάρι εκείνων των στιγμών όπως μας το περιγράφει για πρώτη φορά ο κυρ. Φώτης Κόντογλου και μας αποδίδεται ακόμη σήμερα αυθεντικά μέσα από εμπεριστατωμένες εκδόσεις.

¨-Βρε Δούκα, ποιος σου τα λέει αυτά τα λόγια;

– Η Μαυροφόρα που κάθεται δίπλα μου, μου λέει να σας πω

¨ Θα έρθουν ανίατες αρρώστιες.¨

¨ Θα γίνουν πόλεμοι.¨

¨ Να μετανοήσετε.¨

¨ Αν δεν μετανοήσετε, να περιμένετε να ρθεί η Τρίτη καταστροφή.¨

* Ποιά θα είναι , Δούκα, αυτή η τρίτη καταστροφή με ρώτησε ο Μάρκος.

* Που να ξέρω , Μάρκο, τι είναι αυτή η τρίτη καταστροφή; Αυτά μου λένε να σας πω, αυτά λέω.¨

ΠΗΓΗ: Στις 8 Σεπτεμβρίου του 1959 συνέβησαν πάνω στις Καρυές- Θερμής Λέσβου και άλλα πράγματα συγκλονιστικά αφετηρία σημαντικών και απρόβλεπτων εξελίξεων. Σελ 137 από το βιβλίο ¨ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΕΟΦΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ , ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ¨ Μητροπολίτου Γουμενίσσης -Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ Δημητρίου Ά έκδοση 2013… σπαράγματα και από το βιβλίο ¨Σημείον Μέγα¨ του Φώτη Κόντογλου Ά έκδοση 1962

 

Β. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος εξηγεί ποια είναι "τα χειρότερα" που έρχονται μετά τον Κορωνοϊό, στην εκπομπή "Φάκελοι", με την Ελίτα Μιχαηλίδου, στο ΡΙΚ (3-6-2020)

https://youtu.be/ul0NRwutGMo

 

ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

...Μέχρι να φτάσουμε στο "καλό", θα σειστεί το σύμπαν!

Ο ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ ΓΙΑ ΗΠΑ

... Το είπαν Άγιοι. Ένας εξ αυτών ο όσιος πατήρ ημών Ιωάννης Καλαΐδης, ένας αγιώτατος Ιερέας της εποχής μας, ύστερα του 20ου αιώνα εκοιμήθηκε, ο οποίος έλεγεν θα περάσει Βιολογικόν Πόλεμον η Αμερική και η οικουμένη ολόκληρη - και αυτό που ζήσαμεν είναι Βιολογικός Πόλεμος, το έχω πει κι αυτό - μετά, λέει, η Αμερική θα περάσειν Γεωλογικόν Πόλεμον, Γεωφυσικόν, χωρίς να διευκρινίζει τι και ύστερα, λέει, θα περάσει και γεγονότα Θερμού Πολέμου!


Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ο Άγιος Αριστοκλής, ο οποίος εκοιμήθηκεν το 1917 στην Οδησσόν της Ρωσίας, Άγιος αγιοκατατχθής αυτός, έλεγε: "αχ, Αμερική", άκου το '17, πριν γίνει ακόμα η Αμερική παγκόσμια δύναμη, "θα ταΐσεις όλον τον κόσμο και στο τέλος εσύ θα πεινάσεις"! Και άλλα πολλά, δεν είναι του παρόντος...

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Άρα τι περιμένουμε; Αφού ζούμε την Ιστορία"

ΠΗΓΗ: https://www.noiazomai.gr/2020/06/morfou-tha-seistei-to-sympan-amerikh.html

 

 


Γ. Υπάρχουν σημαντικότατες μαρτυρίες, που αναφέρονται στο «γονάτισμα» της Αμερικής, οι οποίες μεταξύ τους δείχνουν να διαφέρουν ως προς τον χρόνο πραγματοποίησης.

Στην πρώτη μαρτυρία του κ. Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, αναφέρεται:

Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε : «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε : «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας». Τον ξαναρώτησα : «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν : «Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.». Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Επίσης, μας είπε : «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι Ελληνκή. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!»

[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά - Γιάννης), (1925 - 2009), Σελ.141 -142) ]

Στην δεύτερη μαρτυρία του κ. Μιλτιάδη Τσεσμετζή, εκπαιδευτικού, αναφέρεται :

«Το 2004 κατά την διάρκεια δύο επισκέψεων που κάναμε στον παπά-Γιάννη, αυτός μας μίλησε για την Κωνσταντινούπολη. Μας είπε ότι όταν επισκέφθηκε τον Όσιο πατέρα Παΐσιο στο μοναστήρι της Σουρωτής, ο τελευταίος του είπε : "Πάτερ Ιωάννη, πλησιάζει ο καιρός που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη".

Ο Παππούλης δε, μας είπε πως : "Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν...."».

[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά - Γιάννης), (1925 - 2009), Σελ. 86)]


Σε άλλη μαρτυρία του Ανέστη Μαυροκέφαλου, αναφέρεται ως προς τον λόγο που οι ΗΠΑ θα γονατίσουν :

«Λίγο πριν κοιμηθεί μας ανέφερε ότι τα χρόνια που σχετίζονται με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά, πως εγώ θα αναχωρήσω για την Ουράνια πατρίδα αλλά εσείς θα τα προλάβετε, θα τα ζήσετε. Ακόμη ανέφερε ότι η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή.».

ΠΗΓΗ:  https://odysseiatv.blogspot.com/2018/10/blog-post_58.html

 

 

Όπως μας μεταφέρθηκε…

 Μια ψυχούλα προσευχόμενη πριν δέκα μέρες..

¨αρπάχτηκε¨ και βρέθηκε πάνω από τις σημερινές πολύπαθες ΗΠΑ¨ .

Το "αρπάχτηκε"  δεν μπορεί να κατανοηθεί από συνανθρώπους μας που δεν έχουν εντρυφήσει στα πατερικά συναξάρια.

Αυτή την ψυχούλα την συνόδευε και ένας ιερέας που της είπε:  ¨έλα να πάμε στην πόρνη την μεγάλη, στην Βαβυλώνα της Αποκάλυψης του Αγίου  Ιωάννου του Θεολόγου¨

Ταυτόχρονα  της έδινε την ψυχική υποστήριξη για να μπορέσει να δει αυτά που εξελισσόταν έμπροσθεν τους.

Τεράστια θηριώδη κύματα σηκώθηκαν από τον Ατλαντικό και εφορμούσαν με μανία στην αμερικάνικη ακτογραμμή. Ήταν τέτοια η βία και η ορμητικότητα τους που στο πέρασμα τους σάρωναν και ισοπέδωναν τα πάντα.

Όμως οι καταστροφές δεν περιορίστηκαν μόνο στις παραθαλάσσιες Μεγαλουπόλεις, αλλά τα νερά κατέκλυζαν και έφταναν μέχρι και τις μεσοδυτικές πολιτείες.

Τρόμος και φόβος μαζί με αγωνία για τους ανθρώπους που βίωναν αυτό το κακό.

Μέσα στον χαλασμό είδαν τεράστιους ΣΤΑΥΡΟΥΣ να ανασηκώνονται και όπου ανασηκωνόταν η ορμητικότητα των νερών αναχαιτιζόταν.

¨ -τι είναι αυτοί οι ΣΤΑΥΡΟΙ ρώτησε έντρομη από το όλο θέαμα αυτή η ψυχούλα τον συνοδό της κληρικό;¨

¨ -είναι παιδί μου τα μοναστήρια που έκτισε ο Γέροντας ΕΦΡΑΙΜ από την Αριζόνα που η ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ τον έφερε από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ για αυτές τις στιγμές που ZEI  η ανθρωπότητα¨

Οι καταστροφές ήταν ήδη μεγάλες και όλοι οι άνθρωποι αναζητούσαν από τον ΘΕΟ ένα ΘΑΥΜΑ.

Ακούστηκε τότε ο συνοδός κληρικός να λέει στην ψυχούλα αυτή που έβλεπε όλα αυτά φοβισμένη.

¨δες τι ΘΑΥΜΑ θα κάνει τώρα ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ στην Αριζόνα!!!¨

Ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ σηκώθηκε στην γνωστή σε όλους μας Ιερά Μόνη του ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ στην έρημο της Αριζόνας που δομήτωρ της ήταν ο μακαριστός Γέροντας Εφραιμ και τότε όλα έπαψαν.

 παιδί μου, της είπε ο συνοδός κληρικός:

« ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ βρίσκεται ήδη μπροστά στον Θρόνο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και παρακαλεί για την σωτηρία μας»

ΜΕΤΑ ΑΔΕΛΦΟΙ από όλα τα παραπάνω είτε είναι μαρτυρίες, είτε  είναι οπτασίες το συμπέρασμα είναι, ότι αρχίζουμε να κατανοούμε ποια είναι η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που μας ανήγγειλε η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ λόγω της αμετανοησίας μας.


ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ αδελφοί

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας