Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Οι Έλληνες Ορθόδοξοι χριστιανοί δεν είναι ψεκασμένοι αλλά βαπτισμένοι.


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Στην Ελλάδα τα τελευταία δύο 24ωρα πυροδοτήθηκε  στα ύψη ο συντελεστής της ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ κάτι που δεν προμηνύει καλή έκβαση στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης όλων των ανοικτών μετώπων που ζούμε.

"Από το πρωί, γιατροί, καθηγητές, λοιμωξιολόγοι, μέλη της περίφημης επιτροπής και μη, "έχουν πάρει σβάρνα" τα κανάλια και βομβαρδίζουν με τις εκτιμήσεις τους τον ελληνικό λαό. Άλλος μιλά για επαλαμβανόμενα lockdown, άλλος για παράταση του lockdown και τον Δεκέμβριο, o τρίτος εμφανίζεται σίγουρος ότι δεν θα φτάσουν τρείς εβδομάδες και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσουν.

Δεν τρομοκρατούν απλά τους πολίτες, αλλά δημιουργούν ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα το οποίο θα έχει συνέπειες κατά πολύ χειρότερες της πανδημίας"  από το https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/931689_tromokratoyn-toys-polites-se-zontani-metadosi


Αίφνης όλο το ενδιαφέρον του κοσμάκη μετατοπίστηκε από τα ζόρικα Ελληνουτουρκικά , από την πρωτόγνωρη σεισμική διέγερση στον Ελλαδικό χώρο , από τα προβλήματα των δυσκολιών της μνημονιακής καθημερινής κατάντιας μας ... μετακινήθηκε στο  δεύτερο lockdown και τις άγνωστες δραματικές  συνέπειες που μπορεί να  έχει αυτό στην καθημερινότητα μας που φαίνεται να την μετατρέπει σε πιο φρικτή.

ΚΑΙ αν ενδιαφέρονται για την υγεία γενικά και αόριστα δεν δίνουν φράγκο για την ψυχική ημεμία ή την ψυχοσωματική οντότητα του λαού.

Με όλα αυτά τα διφορούμενα που κάθε τόσο και λίγο δηλώνονται και γίνονται παγκοσμίως στο θέμα του Covid-19  φαίνεται πολύ λογικό για τον  κοινό νου να εκτραπεί σε λογισμούς δυσπιστίας που κάποιοι για να τελείωνουν μια και καλή τους εντάσσουν στην συνομωσιολογία και στον ψεκασμό.

Οι Ορθόδοξες Ελληνικές ψυχές  δεν ψεκάζονται, ούτε δηλητηριάζονται  με τα μαγικά φίλτρα  της νέας εποχής,  αλλά βαπτίζονται μέσα στην ΧΑΡΗ του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. 

Δεν θα αργήσει να βρεθεί το φάρμακο ή θεραπεία για αυτή την πανδημία, αλλά θα αποκαλυφτούν και πολλές αλήθειες που η μη γνώση τους μας ταλαιπωρεί σήμερα αφάνταστα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας