Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΝΑΤΟ - ΡΩΣΙΑ φτιάχνουν το ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ στις μέρες μας και την επιβεβαίωση της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ

 


Ότι πολεμική ομάδα σύγκρουσης  συγκεντρώνεται στις μέρες μας κινείται στην Αν. Μεσόγειο βλ. "Άσπρη Θάλασσα" του Πατρο - Κοσμά

ΝΑΤΟ 

" Σύμφωνα με ανακοίνωση του 6ου Στόλου, έλαβε αιφνιδιαστική κινητοποίηση τριών αεροπλανοφόρων και των ομάδων μάχης τους στην Μεσόγειο Θάλασσα.

Πρόκειται για ναυτικές δυνάμεις από Γαλλία, Ιταλία και ΗΠΑ που ενώθηκαν για μεγάλη ναυτική άσκηση-πρόβα μετωπικής σύγκρουσης με την Ρωσία σε Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα.

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman (HSTCSG) με την ομάδα μάχης του ενώθηκε με το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle (R 91) την Ομάδα Μάχης 473 και το ιταλικό αεροπλανοφόρο Cavour (C-550) και την ομάδα μάχης του.

Το ιταλικό 30.000 τόνων εκτοπίσματος αεροπλανοφόρο φιλοξενεί F-35B.

Να σημειωθεί πως οι Αμερικανοί περιμένουν την έλευση και του βρετανικού αεροπλανοφόρου κλάσης Queen Elizabeth, HMS Prince of Wales." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/ragdaia-klimakosi-tria-aeroplanofora-stin-mesogeio-aeroskafos-wc-135-psachnei-pyrinikous-pyravlous-bomvardistika-b-52-se-vretania/

ΡΩΣΙΑ

" Τρία καταδρομικά κλάσης “Slava” μαζί με φρεγάτες, αντιτορπιλικά και υποβρύχια, αναπτύσσονται σε Μαύρη Θάλασσα-Αιγαίο/Μεσόγειο και Αδριατική με ξεκάθαρες διαταγές να μπλοκάρουν επιθετικές κινήσεις του 6ου Στόλου.

Οι Ρώσοι παρατάσσουν τρεις ομάδες μάχης που αποτελούνται από τρία καταδρομικά, ένα η κάθε μία. Πρόκειται για τα καταδρομικά κλάσης “Slava”, τα “Varyag”, “Moskva” και “Marshal Ustinov”. Είναι μία σπάνια ρωσική κίνηση που συναντάται μόνο σε περιόδους κρίσεων.

Τα καταδρομικά κλάσης “Slava” έχουν διαταγές να δημιουργήσουν συνθήκες Ζώνης Αεράμυνας σε Αιγαίο/Αν. Μεσόγειο, Αδριατική και Μαύρη Θάλασσα ενώ το το “Moskva” έχει εντολή να μπλοκάρει την είσοδο στα Στενά και τα Δαρδανέλια σε περίπτωση που ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις επιχειρήσουν να “σπάσουν” την Συνθήκη του Μοντρέ και να εισέλθουν."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/ektakto-apodesmefsi-kanonon-eblokis-gia-to-rosiko-naftiko-blokarete-ton-6o-stolo-se-adriatiki-mesogeio-m-thalassa/

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ 

«Όταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο στήν ‘Aσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη». (Άσπρη θάλασσα εννοείται η Μεσόγειος)

«Όταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο στά ελληνικά νερά, τότε θάρθη».

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ- ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ