Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΣΟΚ στην Δύση - ο Πούτιν έβγαλε διηπειρωτικούς πυραύλους στους δρόμους της Μόσχας για να απαντήσει στο ΝΑΤΟ - βίντεο


( ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!) 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έδωσε διαταγή για άμεση ανάπτυξη διηπειρωτικών πυρηνικών πυραύλων Topol-M ICBM στους δρόμους της Μόσχας.  Η ρωσική πυρηνική τριάδα έχει ενεργοποιηθεί στο σύνολο της και βρίσκεται σε χώρους διασποράς.

Αιτία είναι οι αποφάσεις που πήρε πριν λίγο το ΝΑΤΟ για εξοπλισμό της Ουκρανίας και ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης γεγονός που έχει εκληφθεί στην Μόσχα ως άμεση επίθεση της Ατλαντικής Συμμαχίας εναντίον της Ρωσίας! Αρθρογράφος: Bασίλης Καπούλας

ΠΗΓΗ https://warnews247.gr/ektakto-icbm-topol-m-stous-dromous-tis-moschas-o-v-poutin-exousiodotise-antepithetiko-pyriniko-pligma-kata-nato-logo-oukranias/

ΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Topol-M ICBM 

Φέρει πυρηνική κεφαλή απόδοσης ισχύος 550 kT, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επιτευχθεί απόδοση που φτάνει και τον 1 MT, καθώς και η τοποθέτηση έως και έξι κεφαλών MIRV.

Χρησιμοποιεί ένα σύστημα Post-Boost Vehicle (PBV) για να αναπτύξει τις κεφαλές του χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό σύστημα αδρανειακής πλοήγησης με δέκτη GLOSNASS. Έχει βάρος εκτόξευσης 47.200 χλγρ.  με μήκος 21,9m. , και μέγιστο πλάτος 1,61μ.

Δείτε βίντεο