Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

" η Ρωσία από καιρό ετοιμαζόταν για αυτό κατέβηκε στην Συρία και κατέλαβε την Κριμαία" ο διαδραστικός αυτός χάρτης τα λέει όλα - ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ στον τούρκο !!

 

φώτο από https://warnews247.gr/

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ από το https://sputniknews.com/20220219/russian-aerospace-force-successfully-launches-kinzhal-hypersonic-missiles-during-drills-1093174539.html το ρεπορτάζ 
Το υπερηχητικό σύστημα πυραύλων κρουζ που αναπτύσσεται στο αεροσκάφος Kh-47M2 Kh-47M2 είναι πυρηνικό και είναι ένα από τα πολλά υπερηχητικά όπλα που κυκλοφόρησε η Ρωσία στα τέλη της δεκαετίας του 2010 σε μια προσπάθεια διατήρησης της παγκόσμιας στρατηγικής σταθερότητας εν μέσω των προσπαθειών των ΗΠΑ για την κατασκευή αντιπυραυλικής ασπίδας.
Το Κρεμλίνο αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις ασκήσεις πυραύλων του Σαββάτου, υποδεικνύοντας ότι οι ασκήσεις περιελάμβαναν την επιτυχή εκτόξευση πυραύλων κρουζ Kinzhal από αεροσκάφη MiG-31 και πυραύλων Kalibr και Zircon που εκτοξεύτηκαν από πολεμικά πλοία και υποβρύχια του Στόλου της Βόρειας και της Μαύρης Θάλασσας εναντίον ναυτικών και επίγειων στόχων. .
Τα MiG-31 με οπλισμό Kinzhal λέγεται ότι χτύπησαν  σε δύο ξεχωριστούς στόχους - έναν στόχο με βάση τη θάλασσα που προσομοιώνει ένα πολεμικό πλοίο νότια του αρχιπελάγους Novaya Zemlya και έναν επίγειο στόχο στην περιοχή Pemboy έξω από το Vorkuta στη Δημοκρατία της Κόμι, στη βόρεια Ρωσία.
Επιπλέον, ένας διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος Yars εκτοξεύτηκε από το κοσμοδρόμιο Plesetsk προς την περιοχή Kura στην Καμτσάτκα, πάνω από 5.800 km μακριά.
ΠΗΓΗ https://sputniknews.com/20220219/russian-aerospace-force-successfully-launches-kinzhal-hypersonic-missiles-during-drills-1093174539.html