Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Ξημέρωμα ΚΥΡΙΑΚΗ της ΚΡΙΣΕΩΣ και μπήκαμε στον Γ΄ ΠΠ με την βούλα ; - ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

  

ΜΕΤΩΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Ρωσικές τράπεζες τίθενται εκτός του συστήματος πληρωμών Swift
Σκληρές οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τα μεσάνυχτα με κοινή δήλωση ΕΕ,  ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδάς - Ρωσικές τράπεζες τίθενται εκτός του συστήματος πληρωμών Swift,δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία της ρωσικής κεντρικής τράπεζες.


«Δεσμεύουμε περιουσιακά στοιχεία της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας. Αυτό ισοδυναμεί με πάγωμα συναλλαγών. Καθίσταται, την ίδια στιγμή, αδύνατη η ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων από την Κεντρική Τράπεζα», τόνισε αρχικά η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.https://www.protothema.gr/world/article/

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ;
ΤΙ ΑΝΤΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΡΩΣΙΑ; 
ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ;
( άλλωστε πως θα πληρώνει η ΕΕ το φυσικό αέριο  που λαμβάνει από την Ρωσία αφού θα πεταχτούν έξω από το σύστημα πληρωμών Swift η Ρωσία μέσω των τραπεζών της;) 
χθεσινή δήλωση - η υπουργός Εξωτερικών Analena Baerbock με δηλώσεις της στη γερμανική τηλεόραση νωρίτερα «έκαψε» την προοπτική να ληφθεί απόφαση πλήρους αποκοπής της Ρωσίας από το σύστημα συναλλαγών: «Αγοράζουμε το 50% του φυσικου αερίου από τη Ρωσία.
Εάν αποκόψουμε τη Ρωσία από το SWIFT, τα φώτα στη Γερμανία θα σβήσουν»https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/612731/ee-tilediaskepsi-27-2-gia-ton-apokleismo-tis-rosias-apo-to-swift-mosxa-symmetriki-apantisi-ean-pagosoun-rosika-asset
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ!!

ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥ
 " βράδυ του Σαββάτου, μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Kostas Onisenko έγραφε ότι είναι ζήτημα λίγων λεπτών να υπάρξει μαζικός βομβαρδισμός της ουκρανικής πρωτεύουσας.

«Οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας μεταδίδουν ότι στα επόμενα 20 λεπτά θα υπάρχει μαζικός βομβαρδισμός του Κιέβου. Θα σας γράψω νεότερα σε μισή ώρα. Ή δεν θα σας γράψω», τόνιζε στην ανάρτησή του." 

 

 
ΜΕΤΩΠΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥ 

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ 20.000 Καλάσνικοφ στο Κίεβο  ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ; βίντεο

ως Ορθόδοξοι να προσευχόμαστε να μην δούμε χειρότερα πράγματα από την Συρία - ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ και να σεβαστούν τους αθώους ανθρώπους  - βίντεο

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 

" Στις 25 Φεβρουαρίου οι ουκρανικές αρχές αποφάσισαν να διανέμουν όπλα στους πολίτες του Κιέβου

Ως αποτέλεσμα 20.000 Καλάσνικοφ δόθηκαν στους ουκρανούς πολίτες . Ωστόσο τη νύχτα άρχισαν οι κλοπές και οι ληστείες στην πόλη. Απ ότι φαίνεται δεν πήραν τα όπλα με σκοπό την “προστασία” της πόλης όπως την εννοεί η ουκρανική κυβέρνηση.

Στο Κίεβο, ξεκίνησαν οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ και διάφορα καταστήματα, κάποιος που απλώς έκανε παρατήρηση δέχτηκε προειδοποιητικό πυροβολισμό στον αέρα από τον υπερβολικό «πατριωτισμό».

Τοπικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η Εθνική Φρουρά, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας και η αστυνομία συνέλαβαν ένοπλους.

Επί του παρόντος, ο ρωσικός στρατός βρίσκεται στα περίχωρα του Κιέβου και μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί τι θα συμβεί στη Μητρόπολη προτού τεθεί υπό έλεγχο." 

ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ -https://warnews247.gr/oi-tsetsenoi-bikan-kievo-sfodres-sygkrouseis-rosoi-provlepoun-emfylio-polemo-kai-dialysi-tis-oukranias/

Δείτε βίντεο