Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ" αναγκαία;

 


Να μην φοβόμαστε την λέξη " Επιστράτευση" μέσα σε εισαγωγικά καθότι ήδη θεωρείται αναγκαία και επιτελείται μυστικά.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πλέον οι ειδήσεις και οι εξελίξεις που περιγράφουν είναι καταιγιστικές για αυτό και εμείς τις δίνουμε μονολεκτικά και δίχως πολλές σάλτσες.

Τόσο καιρό οι διεθνείς αναλυτές κυρίως στα διεθνή ΜΜΕ έμειναν μετεξεταστέοι γιατί τα γεγονότα τους βρήκαν γυμνούς.

 Φυσικά  και εμείς μείναμε στάσιμοι γιατί κανείς δεν μπόρεσε και μπορεί να προβλέψει την ταχύτητα που τρέχουν τα γεγονότα.

Όμως τόσα χρόνια κάπου στο περιθώριο γραφόταν τα προλεγόμενα των ΑΓΙΩΝ μας και πολλοί εφησυχάζοντες στους νεοποχίτικους νιρβάνες τους χλεύαζαν δίχως να καταλάβουν ότι αυτό συνιστούσε και ύβρη κατά  του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΚΙΝΗΤΟΥ λόγου των αγίων μας που δεν τα είπαν έτσι, αλλά τα περιέγραψαν με σαφήνεια για να πάρουμε "μυρωδιά ή ευωδία" για το τι θα παιχθεί και για να αποκτήσουμε την καλή ανησυχία που έλεγε ο ΑΓΙΟΣ μας ΠΑΙΣΙΟΣ που με την σειρά της  θα μας οδηγούσε στην σωστική μετάνοια.

Έτσι λοιπόν οι καλύτεροι διεθνείς αναλυτές γίνονται  οι ΑΓΙΟΙ μας και όσοι τους παρακολουθούσαν τόσα χρόνια (ως γραφικοί κατά τα λεγόμενα των άλλων) περνούν σήμερα τις 

"εξετάσεις και τις δυσκολίες"  που μπαίνουν σε όλη την ανθρωπότητα.

Ταυτόχρονα οι πνευματοκίνητες αυτές προφητείες έγιναν βίωμα και προκάλεσαν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ σε μια μικρή μερίδα ακόμα πιστών.

Οι περισσότεροι προσμένουν τα πακέτα από την Δύση που σήμερα βιώνει δύσκολες καταστάσεις εξ αιτίας του ανυποχώρητου της Ρωσικής στρατιωτικής μηχανής.

Τώρα αδελφοί δεν είναι για να πλατιάζουμε τους λόγους μας.

Το ερώτημα είναι πως με εμείς σαν Ελλάδα θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε όσα όλα συμβαίνουν δηλ. τους λιμούς , λοιμούς και τους γεωπολιτικούς και εσωτερικούς κινδύνους που τόσα χρόνια βλέπαμε να μας περικυκλώνουν και δεν νοούσαμε ότι ο λογαριασμός θα είναι ιστορικά βαρύς.

Υπάρχει ήδη πνευματική επιστράτευση η οποία συνεχίζεται και ο ρόλος της είναι σωστικός.

Καλούμαστε ως πολύτιμοι επιζώντες μικροί, έφηβοι, μεσήλικες  και ηλικιωμένοι άνδρες και γυναίκες των ημερών μας να συνδέσουμε άρρηκτα το ιστορικό παρελθόν μας με το μέλλον των επόμενων γενεών, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει η πολιτισμική Ελλάδα μέσα  στο έρεβος που ετοιμάζουν οι αντίχριστοι σε όλες τις γωνιές του πλανήτη για να λειτουργήσει αυτή  θεραπευτικά και σωτήρια, ώστε  να μην χαθεί ο ανθρώπινος πολιτισμός.

Δεν το λέμε εμείς το λένε οι ΑΓΙΟΙ μας ( με πρώτο - πρώτο τον ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ )  και μας μιλούν για τέτοια μεγάλη ευθύνη που φέρουμε στο πολιτισμικό DNA μας .

Αυτό το πολιτισμικό DNA και το άλλο προσπάθησαν να μεταλλάξουν και διέπραξαν ΥΒΡΗ κατά  του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.

Αυτά που ζούμε και έχουμε να βιώσουμε είναι ο παγκόσμιος πνευματικός νόμος που έρχεται για να καθαρίσει την ήρα από το στάρι.  

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ- ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας