Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ πριν λίγο μετά την Αγρυπνία μας είπε : " η ζωή τις επόμενες μέρες θα αλλάξει "


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΜΟΛΙΣ τελείωσε η ΑΓΡΥΠΝΙΑ στην μνήμη της Οσίας  Φιλοθέης της Αθηναίας και ρωτήσαμε μια σεβαστή Γερόντισσα για το τί μέλλει γίγνεσθαι.

Μας είπε αυθόρμητα:  " η ζωή μας τις επόμενες μέρες θα αλλάξει " " θα τα βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά " " θα  εκτιμούμε αυτά που είχαμε και χάσαμε εξ αιτίας των πολλών αμαρτιών μας κυρίως λόγω της αμετανοησίας μας" " τουλάχιστον κ. Κώστα να σωθούνε τα παιδιά μας" 

Επιστρέψαμε και μόλις αντικρύσαμε την ειδησεογραφία τα λόγια της Γερόντισσας ανήμερα της ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ μας κτύπησαν σαν καμπάνες.  

 " Διάγγελμα Μπάιντεν: Ο Πούτιν έχει πάρει τις αποφάσεις του -Θα επιτεθεί στην Ουκρανία εντός των ημερών

Η Ρωσία έχει δύο δρόμους: Είτε να ακολουθήσει το δρόμο της διπλωματίας είτε να εισβάλει και να πληρώσει βαρύ τίμημα Εάν εισβάλει, θα είναι υπεύθυνη για έναν καταστροφικό πόλεμο που εκείνη επέλεξε Αναφορές από ρωσικά ΜΜΕ για έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου στην πόλη Λουχάνσκ https://www.iefimerida.gr/

Ένας αγωγός φυσικού αερίου στην αποσχισθείσα περιοχή του Λουχάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία, τυλίχθηκε στις φλόγες, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο RIA.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, η φωτιά στον αγωγό Ντρουζμπά εκδηλώθηκε αφού προηγήθηκε μια ισχυρή έκρηξη, κοντά στην πόλη Λουχάνσκ.

Η Δύση κάνει λόγο για τη «μεγαλύτερη στρατιωτική κινητοποίηση» από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αναφερόμενη στις εξελίξεις στην Ουκρανία.

“Mε διάταγμα ο Β.Πούτιν καλεί τους εφέδρους να παρουσιαστούν στις τάξεις των ρωσικών ΕΔ και της Εθνικής Φρουράς” αναφέρει το έγγραφο." https://warnews247.gr/

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ 

ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ αυτά που γράψαμε πριν λίγες ώρες 

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙΑΣΜΕΝΟΥΣ 

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ - ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.

ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. 

ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ , Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΞΕΡΞΗ .

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ- ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας