Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

«Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ

 


«Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν » ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ-Πούτιν απειλεί Φινλανδία και Σουηδία: Αν ενταχθείτε στο ΝΑΤΟ, θα έχετε συνέπειες 

«Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά »

ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 

ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ - ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

" Τώρα ο Πούτιν απειλεί Φινλανδία και Σουηδία: Αν ενταχθείτε στο ΝΑΤΟ, θα έχετε συνέπειες

Εν μέσω των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε την Παρασκευή ότι η Μόσχα θα πρέπει να απαντήσει αν η Σουηδία και η Φινλανδία γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ

Η πρώτη αντίδραση μετά τις «απειλές» που εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα κατά της Φινλανδίας και της Σουηδίας σε περίπτωση που αποφασίσουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, ήρθε από τον πρώην πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Αλεξάντερ Στουμπ.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Στουμπ που διετέλεσε πρωθυπουργός της Φινλανδίας τη διετία 2014-2015, ενώ στο παρελθόν ήταν και υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων της χώρας, ανέφερε πως με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, η προσχώρηση της χώρας του στη Βορειοατλαντική Συμμαχία είναι μονόδρομος.

«Η Ρωσία ωθεί τη Φινλανδία πιο κοντά στο ΝΑΤΟ, με την ιδιότητα του μέλους. Πιο από ποτέ. Η ασφάλειά μας βασίζεται εν μέρει σε μια επιλογή συμμετοχής στη Συμμαχία. Με αυτά που εξελίσσονται, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συμμετάσχουμε. Η ένταξη της Φινλανδίας θα ενίσχυε τη Συμμαχία και θα συνέβαλε στη διατήρηση της σταθερότητας της Βόρειας Ευρώπης» είπε ο Στουμπ.
 https://www.protothema.gr/world/article/1216128/eisvoli-stin-oukrania-monodromos-i-edaxi-tis-finlandias-sto-nato-leei-o-alex-stoub/

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

¨Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά :

«Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ».

Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο .

«Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας . Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος :

«Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » 

Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε :

«Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »

Παισίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443


Μετά από αυτά που γίνονται και πρόκειται να γίνουν είναι δυνατόν να μην τρέμει όλη η ανθρωπότητα γιατί σε λίγο θα στενάζει;

Πρώτη φορά στα χρονικά έχουν βγει τόσοι στρατηγικοί πύραυλοι στην επιφάνεια της γης κοντά σε σύνορα χωρών.

ΓΙΑΤΙ βγαίνουν άραγε;

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να κάνει το ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ- ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας