Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ " θα φτάσουν να σας πουν ή το κάνεις αυτό ή πεθαίνεις τελείωσε δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή , από εδώ η ζωή , από εδώ η συμμόρφωση σε αυτό που σου λέμε"

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018  συνέντευξη - μαρτυρία πριν την πανδημία - η πλέον συγκλονιστική μαρτυρία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ από τον ίδιο πριν πολλά χρόνια. 
" θα φτάσουν να σας πουν ή το κάνεις αυτό ή πεθαίνεις τελείωσε δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή , από εδώ η ζωή , από εδώ η συμμόρφωση σε αυτό που σου λέμε"  

απομαγνητοφώνηση αποσπασμάτων από το  ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/6AGq90q9VDg που επισημαίνει ότι η συνέντευξη αυτή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2018.

" η τουρκία θα γίνει τρία κομμάτια και αυτό γιατί δεν μπορεί ο ΘΕΟΣ να ανεχθεί αυτές τις αδικίες που έχει διαπράξει αυτό το  Έθνος. Το αίμα των αγίων και των ηρώων και όλων των άλλων αθώων  που έχουν αδίκως σφαγιαστεί ...ο ΘΕΟΣ δεν θα αφήσει το αίμα αυτό να πάει χαμένο ...

και μας έλεγε και την ΠΟΛΗ θα την πάρουμε, όχι ότι θα την πάρουμε από την δική μας αξία αλλά θα μας την δώσουν γιατί ίσως τους συμφέρει...

όμως έλεγε πρέπει να προσέξουμε και εμείς γιατί δεν είμαστε πολύ καλύτεροι από τους τούρκους που έκαναν και κάνουν τόσες αδικίες , εμείς δεν ζούμε εν ΧΡΙΣΤΩ όπως έπρεπε...

η Ευρωπαική ένωση θα διαλυθεί...

στα μετέπειτα χρόνια θα υπάρχει μια μεγάλη σύγχυση ...

αυτή η  σύγχυση θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών μας 

μάλιστα μέσα σε  αυτή η σύγχυση θα υπάρχει και ο φόβος και δυστυχώς ο φόβος θα είναι το όχημα κάποιοι να μας  υποβάλλουν  τις δικές τους επιλογές.. 

..θα φτάσουν να σας πουν ή το κάνεις αυτό ή πεθαίνεις τελείωσε δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή , από εδώ η ζωή , από εδώ η συμμόρφωση σε αυτό που σου λέμε , χωρίς κανείς να σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις τον ΧΡΙΣΤΟ , την πνευματική ζωή που τόσα χρόνια έχουμε δοκιμάσει.

ΚΑΙ όμως θα είναι πειστικοί όλοι αυτοί που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση 

και θα έχουμε σκοτισμένο νου και δεν θα μπορούμε να διαλέξουμε το σωστό , δεν θα ξέρουμε ποιο θα είναι το σωστό.

Για αυτό συνιστούσε ο ΑΓΙΟΣ μετάνοια και προσευχή ώστε το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ο ΘΕΟΣ μας να μας φωτίσει να ξεδιαλύνουμε  το λάθος από το σωστό.

Μόνο με τον Φωτισμό του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 

Μην φοβάστε ο ΧΡΙΣΤΟΣ  δεν θα αφήσει τα παιδιά του, μόνο εμείς να μην αφήσουμε τον ΧΡΙΣΤΟ" 

 


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/6AGq90q9VDg

 ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ θα αναφωνήσουμε 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας