Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Oκτώ με δέκα χιλιάδες ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ θα βγουν τελικά σε αναστολή εργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου; ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

 Οι ανεμβολίαστοι γιατροί σε αριθμούς

'Oπως μετέδωσε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στο νοσοκομείο του Ρίου, 400 υγειονομικοί δεν έχουν κάνει καμία δόση του εμβολίου σε σύνολο 2.000 εργαζομένων, ενώ στον Άγιο Ανδρέα από τους 1.300 υγειονομικούς οι 250 δεν έχουν εμβολιαστεί.

Παράλληλα, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, προς το παρόν 150 άτομα δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ στο ΑΧΕΠΑ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί ανέρχονται σε 120.

"https://www.iefimerida.gr/ellada/anastoli-anemboliastoi-ygeionomikoi-1i-


" Οι εκτιμήσεις λένε πως οκτώ με δέκα χιλιάδες θα βγουν τελικά σε αναστολή εργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις και της ΠΟΕΔΗΝ.

Γνωρίζουμε τον αριθμό των ανεμβολίαστων, αλλά κάθε μέρα αλλάζει το νούμερο αυτό, διότι όλο και περισσότεροι υγειονομικοί εμβολιάζονται. Πρέπει να λάβουμε υπόψη και το ποσοστό των υγειονομικών οι οποίοι έχουν νοσήσει και βεβαίως βγαίνουν από την εξίσωση. Επομένως, τα νούμερα είναι σαφώς μεγαλύτερα", ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, στο ερώτημα πόσοι είναι οι υγειονομικοί σε όλη τη χώρα που τελικά δεν θα κάνουν το εμβόλιο." 

ΠΗΓΗ https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/telos-xronou-gia-tous-anemboliastous-ugeionomikous---posoi-bgainoun-se-anastoli---se-piesi-to-esu/