Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Το κοινό ΣΗΜΕΙΟ έναρξης ραγδαίων παγκόσμιων και εθνικών εξελίξεων για τους Αγίους Πατέρες μας και τις γερόντισσες.


ΦΩΤΟ - ( Ιούνιος του 2020 ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ του Ιατρού, Φωτεινός ΣΤΑΥΡΟΣ πάνω από το Καθολικό της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ στην Αίγινα όπου  ιερουργούσε , ηγουμένευε και εγκαταβίωνε ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ) 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Για όλους τους αγίους πατέρες που γνωρίσαμε το παρακάτω  είναι το κοινό ΣΗΜΕΙΟ έναρξης ραγδαίων παγκόσμιων και εθνικών εξελίξεων που θα σαρώσει την καθημερινότητα μας.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΑΝ  ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΥΡΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

Κοτζάμ ΆΓΙΟΣ σαν τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ έγγραψε ιδιόχειρη επιστολή για αυτό το ΣΗΜΕΙΟ, ώστε να μην μας φασκιώνουν κάποιοι  πνευματικοί των ημερών μας τα πνευματικά παιδιά τους.


 " Τρεις κοινοπραξίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο για να αναλάβουν το μεγάλο έργο για τις νέες ταυτότητες. Το αποτέλεσμα της τελικής κύρωσης του διαγωνισμού θα γίνει γνωστό εντός του Σεπτεμβρίου. 

Οι νέες ελληνικές ταυτότητες θα έχουν μορφή πιστωτικής κάρτας, τύπου ID-1, με κοινά χαρακτηριστικά ασφαλείας, και θα φέρουν ζώνη μηχανικής ανάγνωσης, για αναγνώριση από ειδικά μηχανήματα σάρωσης. Το εν λόγω έργο, που χαρακτηρίζεται διαβαθμισμένο, λόγω της φύσης του, έχει προκηρύξει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η νέα ταυτότητα θα είναι σαν το δίπλωμα οδήγησης με έγχρωμη φωτογραφία και θα ενσωματώνει την ηλεκτρονική υπογραφή, που θα αρκεί για τις συναλλαγές με το Δημόσιο. Η αλλαγή των ταυτοτήτων επιβάλλεται από τις νέες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης" 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1011245_antistrofi-metrisi-gia-tis-nees-taytotites-poso-tha-kostisoyn

ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΜΕ. 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑΔΑΝΤΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΙΚΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ.

 ΣΤΩΜΕΝ καλώς

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας