Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Η ΠΑΝΑΓΙΑ καλεί σε Επιστράτευση όλα τα παιδιά της ακόμα και τα άτακτα γιατί δεν φτάνουμε.

 

ΦΩΤΟ ( ΕΝΩΠΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ)

 Είναι κρίσιμες οι ώρες η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ θέλει με όλη την καρδιά μας να την καλέσουμε επικεφαλής  στην ηγεσία της πατρίδος μας .  

Αν διαβούμε τoν Αύγουστο το  Πάσχα του Καλοκαιριού της  ΠΑΝΑΓΙΑΣ δίχως προβλήματα τουρκικών προκλήσεων θα είναι ένα ΘΑΥΜΑ. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τις τελευταίες ώρες τα σεισμογραφικά και τα γεωτρύπανα της τουρκίας βάζουν φουλ τις μηχανές ,άγνωστο που θα κινηθούν.

Παρακολουθούμε τις κινήσεις τους που θα είναι πολύ ανησυχητικές για την Ελληνική κυβέρνηση.

Ο τούρκος προσπαθεί αυτήν την ώρα να διαχειριστεί τις εν δυνάμεις ροές των Αφγανών που κινούνται δυτικά την στιγμή που η χώρα τους διαλύεται στα χέρια των ταλιμπάν.

Ο γείτονας ενώ  έχει άπειρα εσωτερικά προβλήματα μυρίστηκε εν δυνάμει προβλήματα που κυοφορούνται στο εσωτερικό μας λόγω δραματικής ανεπάρκειας του πολιτικού δυναμικού μας.

Φυσικά ο τούρκος πάντα είναι το εκτελεστικό όργανο των κύκλων εκείνων που δρομολογούν ή σήμερα πυροδοτούν παγκόσμιες εξελίξεις.

Τα λόγια τελειώνουν κάποια στιγμή , όπως και οι νουθεσίες.

Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ πλέον έχει τον ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ

Ήδη πριν λίγες ώρες επισημάναμε:

" Δεν είναι καλό σημείο αυτό. Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ  καταϊδρωμένη σαν να  τρέχει για  να μας γλυτώσει από κάτι άσχημο Παραμονές της εορτής ΤΗΣ;" 

ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ και συμπληρώνουμε , ότι η Εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της Ιεροσολυμιτίσσης  που έχει γεμίσει με άγιους κόμβους ιδρώτα αγωνίας  στο έκτακτο αυτό συμβάν, φαίνεται να  γίνεται κατά  την διάρκεια ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ για την ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ του ΣΩΤΗΡΟΣ,  όπου ψέλνουν και  μοναχές, μάλιστα στο βίντεο ακούγονται και τζιτζίκια .

Οι πιστοί που αντιλήφθηκαν το γεγονός αυτό μέσα στο σκοτάδι προσπαθούν με λιγοστό φως να το βιντεοσκοπήσουν και τα καταφέρνουν γιατί όπως φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ ο ΤΙΜΙΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ της ΑΓΩΝΙΑΣ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ έχει καλύψει όλη  την ΕΥΜΕΓΕΘΗ αυτή  εικόνα  κατερχόμενος από το Μέτωπο ΤΗΣ 

ΒΙΝΤΕΟ 


ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας