Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Γιατί ήρθε η σειρά μας να κλάψουμε εμείς

 

Γιατί ήρθε η σειρά μας να κλάψουμε εμείς ...
Αβάστακτη θλίψη γέμισε τις καρδιές μας. Τέτοιες εικόνες δεν ματαείδαμε στην ζωή μας. 

Εικόνες που σε αφήνουν άναυδο. 

Τι να πεις πλέον με λόγια, όταν η σκληρότητα και η ασέβεια κατέκλυσαν τους δρόμους μας, μαζί  με μια εκκωφαντική δαιμονική σιωπή εκείνων που έπρεπε να μιλήσουν.

Υπάρχει όμως ένα ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που μιλάει και μιλάει με δάκρυα σε απόσταση περίπου μισής ώρας με το λεωφορείο από εκείνο το σημείο (πλατεία Συντάγματος) που εκτυλίχτηκαν αυτά τα θλιβερά.


Την επόμενη μέρα και στον Εσπερινό της ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ της ΤΙΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ της Υπεραγίας Θεοτόκου  μη αντέχοντας και θέλοντας μια παρηγοριά σε όσα συμβαίνουν, πήγαμε  και προσκυνήσαμε  την ΠΑΝΑΓΙΑ την ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ στον Βύρωνα, εκεί ψηλά στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ που φτάνεις σε μισή ώρα με το αστικό από την πλατεία Συντάγματος.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ έκλαιγε , Χαριτόβρυτα Δάκρυα έτρεχαν στο Πανάσπιλο Πανάγιο Πρόσωπο ΤΗΣ, σαν να μας έλεγε " τα είδα και εγώ αυτά χθες που έγιναν  και λυπήθηκα και πως θα σας βοηθήσω με τέτοια που γίνονται;" 

Αφού προσκυνήσαμε βγάλαμε  φώτο και βίντεο για να μην νομίζουν κάποιοι ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ σταμάτησε να κλαίει.

ΟΧΙ μόνο  κλαίει, αλλά και Μυροβλύζει αδιάλειπτά εδώ και ένα χρόνο.Εκεί που είμασταν αποσβολωμένοι βλέποντας αυτό το Έκτακτο Θεοσημείο, μια γερόντισσα από κάποιο Μοναστήρι που ήρθε να προσκυνήσει μας είπε:

-"πλέον ήρθε η σειρά μας να κλάψουμε εμείς για να σωθούν τα μικρά παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτε" 

-"ήταν το Μήνυμα ΤΗΣ στην Προσευχή μου" 

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας