Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Σημερινή δήλωση ΑΚΑΡ βγάζει φόβο "δεν θα επεκταθούν οι Έλληνες προς την ΠΟΛΗ" ήθελε να πει.


ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ  ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΟΙ  ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Οι παρακάτω σημερινές δηλώσεις του Ακαρ που χρίστηκε διάδοχος του σουλτάνου έχουν ένα σαφές ψυχικό υπόστρωμα , ότι αυτά που κατέχουμε τόσα χρόνια δεν μας ανήκουν και είναι παράνομα άρα κάνουμε δηλώσεις για να τα εξασφαλίσουμε. 

Όμως πριν κάνει ετούτος τις δηλώσεις αυτές, έκαναν δηλώσεις οι ΑΓΙΟΙ του Ουρανού και τα λόγια των τελευταίων μετρούν. 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

" Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας κατηγόρησε την Ελλάδα για επεκτατική συμπεριφορά και επανάλαβε τους ισχυρισμούς περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών

Στη συνηθισμένη του ρητορική έντασης έναντι της Ελλάδας επέστρεψε από τα σύνορα ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Αδριανούπολη, κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα, μαζί με την ηγεσία του τουρκικού στρατού, ο Ακάρ εξαπέλυσε νέες κατηγορίες κατά της Ελλάδας.

«Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα πάνε πουθενά με την επεκτατική τους συμπεριφορά και την προβοκατόρικη στάση τους», ανέφερε ο κ. Ακάρ.

Πρόσθεσε ότι «αυτές οι πολιτικές απέχουν πολύ από το να είναι λογικές και δεν σημαίνουν τίποτα», ενώ κατηγόρησε την ελληνική πλευρά ότι «κυνηγά άδεια όνειρα».


«Περιμένουμε οι πάντες και ιδιαίτερα η ελληνική ηγεσία να καταλάβει την σπουδαιότητα των σχέσεων καλής γειτονίας» είπε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας και κατηγόρησε την Αθήνα για «προβοκάτσιες, παράνομες ενέργειες και επιθετική ρητορική».