Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Αυτό θέλουν διακαώς " ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ κατά του δαιμονικού ιού" και απεργάζονται την ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ της εν ΧΡΙΣΤΩ επιβίωσης μας .

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ...

 Πιθανή η εμφάνιση μετάλλαξης «ανθεκτικής» στο εμβόλιο. 

    " Χρειαζόμαστε τρεις μήνες για να προσαρμόσουμε το εμβόλιο στα δεδομένα μιας νέας παραλλαγής του ιού, δήλωσε ο CEO της Pfizer." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1154910/koronoios-bourla-pithani-i-emfanisi-metallaxis-anthektikis-sto-emvolio/

ΕΥΑΛΩΤΟΙ οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ , τότε τι γίνεται;

Οι παρακάτω δηλώσεις προβληματίζουν.

 " Όμως ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ναφτάλι Μπένετ: 

«Ένα πολύ σημαντικό σημείο το οποίο το κοινό πρέπει να μάθει, ωστόσο οι περισσότεροι αποτυγχάνουν να κατανοήσουν.

Οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι, όσο παράδοξο κι αν φαντάζει αυτό, είναι εκείνοι που έλαβαν τις 2 δόσεις αλλά όχι ακόμη την 3η.

Και γιατί; Επειδή περιφέρονται τριγύρω πιστεύοντας πως είναι προστατευμένοι χάρη στις 2 δόσεις που ήδη έλαβαν.

Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η (ανοσία απ’ τη) 2η δόση έχει φθίνει ενάντια στη Δέλτα!

Συνεπώς είναι υψίστης σημασίας να λάβουν την 3η δόση (αναμνηστική)».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.pronews.gr/kosmos/1012350_telos-i-eleytheria-me-2-doseis-hreiazetai-kai-3i-allios-eiste-oi-pio-eyalotoi-leei-o

ΕΔΩ εγείρονται και άλλα ερωτηματικά αν δηλ. η υπάρχουσα  αναμνηστική δόση είναι η επικαιροποιημένη δόση που θα συμπεριλάβει την μετάλλαξη Δ ή όχι , εφ όσον ακόμα και σύμφωνα με τις δηλώσεις του CEO της Pfizer  χρειάζονται ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ για να την προσαρμόσουν.

ΕΝΑ ΜΥΛΟΣ και ο κοσμάκης μένει απληροφόρητος. 

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε, ότι εδώ και πάνω από ένα χρόνο και την στιγμή που μας τάζανε ανάπτυξη και κανονικότητα  μόλις τελειώσουμε τον  εμβολιασμό των δυο δόσεων , δίχως μάλιστα να αναφέρουν τον μεγάλο κίνδυνο από τις μεταλλάξεις του ιού, εμείς επισημαίναμε με έμφαση τους κινδύνους αυτούς.

Το τι γίνεται μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το γνωρίζει , τελικά μόνο ΑΥΤΟΣ θα ξεμπλέξει τα κουβάρια και ανάλογα της συνειδητής μετάνοιας μπορεί να κάνει ΕΛΕΟΣ και να επέμβει μέσα στην ανθρώπινη ιστορία για να σώσει το πλάσμα του από τα ΑΔΙΕΞΟΔΑ.  

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας