Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ο Ερντογάν δεν είναι καθόλου καλά.

 

φώτο η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ στην Δέηση ψηφιδωτό στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν και όσα θα συμβούν σύντομα. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.

Σεπτέμβριος του 2021 κουμπώνουν όλα τα γεωπολιτικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας και όλα συγκλίνουν στα προφητευόμενα υπό των Αγίων Πάτερων. 


Το Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας συνεδρίασε πριν 15 ημέρες και αποφάσισε ύστερα από εισήγηση του Προέδρου Τ.Ερντογάν να εκχωρήσει προεδρικές αρμοδιότητες στον υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, στην περίπτωση που ο ίδιος ο Πρόεδρος Ερντογάν δεν θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του για ορισμένο διάστημα.

Η απόφαση αυτή του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση και την πορεία υγείας του Προέδρου Ερντογάν , ο οποίος προληπτικώς και μετα από την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας δείχνει να θέλει να αποτρέψει οποιαδήποτε  περίπτωση δημιουργίας κενού  στη διακυβέρνηση της χώρας , αλλά και στην ηγεσία του κόμματος του , καθώς η Τουρκία θα βρεθεί  σε προεκλογική περίοδο."  Της Κύρας Αδάμ

https://www.militaire.gr/o-akar-antikatastatis-toy-erntogan-ti-apofasise-to-symvoylio-asfaleias-tis-toyrkias/

Υπάρχει έντονο παρασκήνιο στην Άγκυρα , κοινώς καμαρίλα για το ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση.

Μέσα σε όλα αυτά που θα χρησιμοποιήσουν οι αντίθετες παρατάξεις διαδοχής είναι να χρησιμοποιήσουν πιο δυνατά το σενάριο ή τα σενάρια να οξυνθεί η κατάσταση με την Ελλάδα ώστε να προωθήσει η κάθε πλευρά την υπεροχή της.

Όλα αυτά μπορεί να μας βρουν την στιγμή που η δική μας κυβέρνηση αποφάσισε να εμβολιάσει ακόμα και τις πέτρες ( σχήμα λόγου ) μήπως και σωθούμε από την πανδημία, διαρρηγνύοντας με την διαχείριση της αυτή την ενότητα και το φρόνημα του Ελληνικού λαού;

Τώρα αδελφοί μεγάλη ψυχραιμία και υπομονή και πρέπει να χαιρόμαστε γιατί ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μας χάρισε τέτοιες ημέρες που μοιάζουν με πανηγύρι ομολογίας. 

Να θυμόμαστε αυτά που είπε η ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ στον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ δηλ. ότι πολλοί ΑΓΙΟΙ θα ήθελαν να ζήσουν στις μέρες σας και να ομολογήσουν.

Ευχόμαστε να είμαστε ανάμεσα στους πολύτιμους επιζήσαντες της ανθρωπότητας.

Με ΠΊΣΤΗ και Ελπίδα ότι θα βγούμε από το δαιμονικό τούνελ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας