Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Τους πάνε σε εύφλεκτη περιοχή και περιμένουν το ΜΠΑΜ; γιατί πάλι τα Βαλκάνια;

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

" Το Κοσσυφοπέδιο θα δεχθεί χιλιάδες Αφγανούς πρόσφυγες" 

Τους μεταφέρουν στα Δυτικά Βαλκάνια γιατί αυτά είναι ήσσονος σημασίας με τα δρώμενα στην Μέση Ανατολή και στην Αν. Μεσόγειο.

Πρίστινα.

" Η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου, με επικεφαλής τον Αλμπίν Κούρτι, συνεργάζεται με τις αμερικανικές αρχές από τα μέσα Ιουλίου για να εξετάσει το ενδεχόμενο φιλοξενίας Αφγανών που συνεργάζονται με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Μιλώντας στο Radio evropa e Lire, ο Γιουάν Νταλίπι, επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου, είπε ότι οι συνομιλίες «θα τελειώσουν καλά».

«Υπάρχει μεγάλη υλικοτεχνική, τεχνική ασφάλεια και κοινωνική εργασία, ενεργούμε προσεκτικά. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σύμμαχος και στρατηγικός εταίρος μας», δήλωσε ο Νταλίπι." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2021/08/blog-post_47.html

Τους μεταφέρουν στα Δυτικά Βαλκάνια γιατί εκεί ετοιμάζονται να αλλάξουν τα σύνορα και να εκπαραθυρώσουν την ρωσική επίδραση στο σλαβικό στοιχείο.

Τους μεταφέρουν στα Δυτικά Βαλκάνια γιατί θέλουν να εμπλουτίσουν την περιοχή με άλλους πληθυσμούς και προβλήματα. 

Η προσοχή των δυτικών βρίσκεται σε αυτήν την περιοχή γιατί θα οδεύσουν οι μελλοντικοί ενεργειακοί αγωγοί που θα διέρχονται από τα ΣΤΕΝΑ, την Θράκη. Έτσι έχουμε μπει και εμείς ( μας έχουν βάλει άθελα μας ) στο μεγάλο κόλπο που έχει στόχο την τουρκία που πάντα θέλει όμως  να έχει τα δικά της κεκτημένα και τον δικό της λόγο.

Πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι αυτή υπέγραψε στην πρωτεύουσα των Σκοπίων στρατιωτική συνεργασία πενταετούς ισχύος.

Αν είμαστε ακόμα σε διακοπές " του μυαλού μας" καλόν να τις διακόψουμε και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε. Είναι πολύ σοβαρά τα θέματα και οι ώρες και θα δώσουμε λόγο απέναντι στις άλλες γενιές. 

ΚΑΙ ρωτάμε αν υπάρχουν ακόμα άνδρες σε αυτό το μέρος που έβγαλε ήρωες.

Τουλάχιστον να είναι άνδρες και όχι προδότες.

 ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας