Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

" ο καθένας γράφει ότι θέλει, αλλά μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ γράφει την ιστορία και η ιστορία θα γράψει σύντομα το φάρμακο που χρειαζόμαστε"

 

φώτο " όταν γινόταν Λιτανείες στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ "

"σύντομα θα ξαναγίνουν από μεγάλες ανάγκες"  

Μας το έστειλαν:  

- η αμαρτία είναι βαριά ασθένεια που δίνει συνέχεια συμπτώματα στον καθένα, αλλά και μέσα στην κοινωνία.

- τόσα χρόνια παρακολουθούμε την αμαρτία και τα συμπτώματα της αμαρτίας κατά το "τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος εστίν

- και ο θάνατος είναι μια μη  αναστρέψιμη κατάσταση που τώρα βιώνουμε αργά - αργά και αδημονούμε για την ανάσταση μας μέσα από τα  πάθη, που μας παρασέρνουν σαν ένα ορμητικό ποτάμι.

- ανάσταση και ειρήνη δεν έρχεται αν πρώτα ο γιατρός δεν βάλλει απέναντι στην αμαρτία το κατάλληλο θεραπευτικό σχήμα με πολλά αντιβιοτικά για τις σήψεις της κοινωνίας και τους πυρετούς της διαστροφής.

- τι μπορεί εκτός από τα φάρμακα να συμπεριλάβει το θεραπευτικό σχήμα; μπορεί να συμπεριλάβει χειρουργικές τομές με πολέμους , κοινωνικές αναστατώσεις , σεισμούς και mega φυσικές εκτροπές της φύσης; 

- όλα τα αντιμετωπίζει ο Ιατρός - Δημιουργός, ένα απεχθάνεται, την μαγεία και τον σατανισμό που κατέκλυσαν αυτήν την χώρα και την καταταλαιπωρούν.

- παντού πρωτοστατούν οι άθλιοι γιατί σήκωσαν  κεφάλι για να πέσει αίφνης.

- ΣΗΜΕΡΑ όλοι περιμένουν με αγωνία τι θεραπευτικό σχήμα θα χρησιμοποιήσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, αλλά δεν ξέρουν ότι τα φάρμακα και τα νυστέρια είναι πικρά και επώδυνα  μέχρι να σε γιάνουν.

- ο καθένας γράφει ότι θέλει, αλλά μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ γράφει την ιστορία και η ιστορία θα γράψει σύντομα αυτά τα φάρμακα και το σωστό θεραπευτικό σχήμα.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς