Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Στο Αφγανιστάν τους κτυπούν οι Ταλιμπάν και στην Αμερική τους χτυπά ΤΥΦΩΝΑΣ - ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

 


Ο τυφώνας ida έφτασε στην αμερικανική πολιτεία Λουιζιάνα ως καταιγίδα κατηγορίας 4 την Κυριακή, με ανέμους ταχύτητας 150 μιλίων την ώρα (πάνω από 240 χιλιόμετρα την ώρα). Αξιοσημείωτο, το Ida χτύπησε τις ακτές του Κόλπου στην 16η επέτειο του καταστροφικού τυφώνα Κατρίνα.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ είπε: 

Η καταστροφή του είναι πιθανό να είναι τεράστια, δεν πρέπει να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας ... Ο καθένας πρέπει να ακούει τις οδηγίες από τοπικούς και κρατικούς αξιωματούχους, πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, και να το παίρνει στα σοβαρά", τόνισε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι οι πολιτείες της Λουιζιάνα, Η Αλαμπάμα και το Μίσιγκαν θα λάβουν τους «πλήρεις πόρους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης».

Την Κυριακή, η διαχειριστής της FEMA Deanne Criswell μίλησε με κυβερνητικούς και κρατικούς αξιωματούχους από την Αλαμπάμα, τη Λουιζιάνα και τον Μισισιπή για να τους ενημερώσει σχετικά με τις προετοιμασίες της κυβέρνησης Μπάιντεν για τον τυφώνα ida, υποσχόμενη βοήθεια και βοήθεια στις τοπικές προσπάθειες αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

https://sputniknews.com/us/202108291083747856-biden-says-hurricane-ida-likely-to-be-immense-promises-to-allocate-full-federal-aid/