Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ μέσα σε 5 μέρες . Θα είναι Αφγανοί αλλά θα τους παρουσιάζουν σαν απογόνους των στρατιωτών του Μεγ. Αλεξάνδρου - ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που σε μπλέκουν

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Είμασταν οι πρώτοι που  κατανοήσαμε και καταγγείλαμε την ρεμούλα νέας ιστορικής παραποίησης με  άλλες μεθόδους μέσα στην εν δυνάμει προσφυγική κρίση.

Οι φωνές έρχονται από την γειτονική Βουλγαρία και μας επιβεβαιώνουν.

21 Αυγούστου 2021

Καρακατσάνοφ: Είναι φυσιολογικό ο Ζάεφ να δέχεται πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, γιατί την εποχή του Γκρουέφσκι αποκαλύφθηκε ότι εκεί ζουν απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων


 πριν 5 μέρες στις 16 Αυγούστου του 2021 επισημαίνουμε: 
" Μέσα στην πόλη των Σκοπίων θέλουν να φιλοξενήσουν Αφγανούς πρόσφυγες για να λένε ότι αυτοί είναι απόγονοι από τους στρατιώτες του Μεγ.Αλεξάνδρου." 
τι ακούσαμε και τι γράψαμε... 
" Γιατί τόσα χρόνια δεν έδειξαν το ίδιο και με τους άλλους πρόσφυγες ενδιαφέρον;
Όλα είναι ένα μεγάλο κόλπο που εξυφάνθηκε μέσα στην τραγωδία της Καμπούλ δια χειρός των δυτικών που ευλόγησαν αυτό το μόρφωμα στα βόρεια σύνορά μας με στόχο την Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας.
Παλαιότερα οι Σκοπιανοί πήγαιναν στο Αφγανιστάν και αναζητούσαν στις φυλές εκείνες που λογίζονται ως απόγονοι των στρατιωτών του Μεγ. Αλεξάνδρου λέγοντας τους ότι και αυτοί είναι απόγονοι του Μεγ. Βασιλιά.
Τώρα αυτό το σκηνικό που στήθηκε με τους πρόσφυγες από το Αφγανιστάν προσπαθούν να το εκμεταλλευθούν παραποιώντας ακόμα μια φορά την ιστορία.
Λάβετε τώρα τα μέτρα σας ,απαιτήστε  από αυτούς που κ ακόμη και την επίπλαστη συμφωνία των Πρεσπών  την έκαναν κουρελόχαρτο .
Σας τα είπα ώστε να μην έχω καμιά ευθύνη για αυτό που πάει να γίνει" 
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας