Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

άνοιξε το βιβλίο των Προφητειών σήμερα

 



Ισραηλινός ΥΠΑΜ για χτύπημα στο Ιράν: «Δεν θα καταλάβουν τι έγινε και πώς»

2016- Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης «Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας».

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: 
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκαλάντ μιλώντας σε ισραηλινό μέσο πριν από λίγο έδωσε το «πλαίσιο» στο οποίο θα κινηθεί η επικείμενη ισραηλινή επίθεση. Αναλυτικά μιλώντας στο κανάλι 12 ο Γκαλάντ σημείωσε: «Η ιρανική επίθεση ήταν θανατηφόρα αλλά χωρίς ακρίβεια, η επίθεσή μας θα είναι θανατηφόρα, ακριβής και εκπληκτική. Δεν θα καταλάβουν τι έγινε και πώς».

ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ - " θα πίνετε  τον καφέ μας και θα ακούσετε,  ότι χτυπήθηκε το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας , τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα..." 

Ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης

Ένας ασκητής ο οποίος ήταν στην Κρήτη και ήταν άγνωστος στους πολλούς ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης (εκοιμήθη 28 Απριλίου 2016) έλεγε: «Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας».

Όταν οι Εβραίοι χτυπήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα. Την ίδια εποχή ή λίγο πιο πριν θα «πέσει» ο Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Γέρων Θεόδωρο αυτά θα είναι τα σημεία που θα έχουμε για να καταλάβουμε ότι τα μεγάλα γεγονότα έρχονται. 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

        ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/