Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

" παρακαλώ περάστε από εδώ"

 

ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ " θα την διαλύσουν ευγενικά" 


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ αυτό που ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ - Οι BRICS συνεδρίασαν στο Καζάν της Ρωσίας κι εκεί βρέθηκε και ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν. Η είδηση της τρομοκρατικής επίθεσης στην Άγκυρα προφανώς επισκίασε την παρουσία του . Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τους BRICS ως μέσο πίεσης προς τη Δύση και το Κρεμλίνο έσπευσε να τον ωθήσει στην απόφαση του.

Η ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη της χώρας στις BRICS, εάν η Άγκυρα αποφασίσει να το πράξει, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Το ΝΑΤΟ στέκεται στο πλευρό της συμμάχου Τουρκίας σημειώνει με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε κάνοντας λόγο για «βαθιά ανησυχητικές αναφορές για νεκρούς και τραυματίες στην ‘Αγκυρα».

      «Καταδικάζουμε σθεναρά την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές της και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις», επισημαίνει ο Μαρκ Ρούτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.militaire.gr/oi-brics-sto-kazan-me-erntogan-tromokratiko-chtypima-stin-agkyra-amesi-stirixi-apo-to-nato-stin-toyrkia/