Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

"ο ίδιος Αρχιερέας Χριστός έρριξε με την αριστερή χούφτα του ένα αναμμένο κάρβουνο στο εκκλησίασμα που οπισθοχώρησε με τρόμο "

σκυλιά
  γαβγίζουν και δαγκώνουν ...
Και "δαγκώνουν" ανελέητα με τον διηθητικό ιό της αντίχριστης λύσσας .
Ούτε μπόγιας , κανείς δεν μπορεί να τα μαζέψει γιατί έχουν πλάτες από ισχυρά πλανητικά κέντρα.  
Στόχος τους ο ίδιος ο Χριστός και ότι έχει σχέση μαζί του .
 Για αυτά τα αδέσποτα δεν υπάρχει εμπόδιο , όλα μπροστά τους υποχωρούν φοβισμένα γιατί όλα ελέγχονται από αυτά τα  παγκόσμια κέντρα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης .
Ήδη επειδή τα δαγκώματα τους  είναι βαθειά και ανελέητα έχει επέμβει ο ίδιος ο Κύριος  μας και ενεργεί με τον τρόπο του για γιάνει τους ανθρώπους από τα αντίχριστα αυτά  δαγκώματα .
Μόνο αν γνωρίζαμε σε τι μέρες ζούμε και πως μετατρεπόμαστε αναπολόγητοι με όσα  διαδραματίζονται ενώπιον μας, θα ανατριχίαζαμε όλο το 24ωρο και θα αφήναμε τα Παχειά λόγια και τις αίολες αναλύσεις.
Το κατεξοχήν  δικαίωμα που έχουμε λάβει είναι ότι με το ΑΓΙΟ Βάπτισμα μας και την θέληση μας πρέπει να  σωθούμε.
Η καθημερινότητα έχει μετατραπεί σε μια τραγωδία και μια ομολογία με όσα μας ετοίμασαν στα παρασκήνια .
Λοιπόν τι συμβαίνει όχι στα παρασκήνια των ανθρώπων αλλά του Ουρανού;
Τι βίωσε εν εγγρηγόρσει κάποιος ; Και τι μήνυμα έλαβε αυτός και λαμβάνουμε και εμείς ;
" παρουσιάστηκε παιδί μου ο ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός με λαμπρά Αρχιερατική Στολή στο Ιερό Βήμα του  Ιερού  Ναού μας του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας.
ΤΟΝ έλουζε ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ Χαροποιό και Παρήγορο  και μόλις αυτό συνεστάλλει λίγο, μπόρεσα και αντίκρυσα την Μεγαλοπρέπεια του Θεανθρώπινου Προσώπου .
Έτσι μπόρεσα να δω και την Περίβλεπτη Λειψανοθήκη της ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ, όπως υπάρχει αυτή στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου να είναι εναποθετημένη επί της ΑΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.
Μέχρις εδώ όλα ήταν καλά .
Έχεις δει παιδί μου Δεσπότη εκνευρισμένο;
Και κάτι πιο έντονο είδα στο Θεανθρώπινο Πρόσωπο του Κυρίου μας που έβλεπε με αυτήν την αυστηρή μάτια  το Εκκλησίασμα  που βρισκόταν ενώπιον ΤΟΥ.
Τι ήταν αυτό παλληκάρι μου που αντίκρυσα μετά ;
Από την χούφτα του αριστερού του χεριού είδα τον ΚΥΡΙΟ με οργή να ρίχνει στο πλήρωμα ένα ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ σαν αυτά που θυμιατίζουμε .
Τρόμος και φόβος κατέβαλε όλους που υποχώρησαν προς τα πίσω και μαζί έβλεπα τον Αρχιερέα ΧΡΙΣΤΟ θυμωμένο  να αποστρέφει το ΠΡΟΣΩΠΟ του και να γυρίζει προς την Αγία Τράπεζα .
Θα τα πεις όλα αυτά έστω και αν τα θεωρήσουν πλάνη , φαντασία ή ενέργεια του πονηρού .
Θα τα πεις όλα αυτά, ώστε να μην είμαστε αναπολόγητοι αν εκεί στο βήμα της ΚΡΙΣΗΣ μας ρωτήσει ο ΧΡΙΣΤΟΣ γιατί δεν τα είπαμε.
Θα τα πεις όλα αυτά γιατί ο Αρχάγγελος συνέχεια γυρίζει και παίρνει ψυχές .
Θα τα πεις όλα αυτά γιατί έχει και ο ΘΕΟΣ για εμάς .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας