Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ - " θα πίνετε τον καφέ μας και θα ακούσετε, ότι χτυπήθηκε το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας , τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα..."

 


αυτά  έλεγε ο άγιος Γέροντας των Αστερουσίων στην Κρήτη , ο ασκητής Θεόδωρος ...πως τα γνώριζε , ποιος του τα είπε πριν χρόνια; 


Ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης

Ένας ασκητής ο οποίος ήταν στην Κρήτη και ήταν άγνωστος στους πολλούς ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης (εκοιμήθη 28 Απριλίου 2016) έλεγε: «Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας».

Όταν οι Εβραίοι χτυπήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα. Την ίδια εποχή ή λίγο πιο πριν θα «πέσει» ο Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Γέρων Θεόδωρο αυτά θα είναι τα σημεία που θα έχουμε για να καταλάβουμε ότι τα μεγάλα γεγονότα έρχονται. 

ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ - Πληροφορίες αναφέρουν πως το Ισραήλ εξετάζει να στοχεύσει απευθείας στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, όπως και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις και άλλες στρατηγικές υποδομές στο έδαφος του Ιράν, ενώ επισημαίνεται πως θα είναι μια πολύ ισχυρή επίθεση.

Δεν αποκλείεται στο πλαίσιο της επίθεσης αυτής να πληγούν και τα συστήματα αεράμυνας του Ιράν αλλά και να συνεχιστούν οι επιθέσεις εξουδετέρωσης κορυφαίων Ιρανών αξιωματούχων.

ΥΠΕΞ Ιράν: Το Ισραήλ δεν θα διανοηθεί να χτυπήσει τις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις...

Απαντώντας στην οργιώδη φημολογία και στα δημοσιέυματα που κάνουν λόγο για ισραηλινό πλήγμα στα πυρηνικά του Ιράν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Abbas Araghchi εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το Ισραήλ δεν θα τολμήσει να επιτεθεί σε πυρηνικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Ιράν, παραχωρώντας συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι του Κατάρ Al Araby.
Ο Araghchi τόνισε ότι η Τεχεράνη θεωρεί απίθανο το Ισραήλ να κάνει ένα τέτοιο βήμα.
«Αποκλείουμε το Ισραήλ να τολμήσει να επιτεθεί στις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις», τόνισε σχετικά ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών.
Επισημαίνεται ότι ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών των ΗΠΑ και επιθεωρητής του ΟΗΕ Scott Ritter, σχολιάζοντας την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, σημείωσε ότι οι αεροπορικές επιδρομές του Ιράν απέδειξαν την ανικανότητα του Ισραήλ να αμυνθεί από μόνο του, χωρίς τη βοήθεια των δυτικών συμμάχων του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ