Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Θα μιλάμε για μεγάλο ΘΑΥΜΑ Αγάπης ΘΕΟΥ "ίδια η μετάλλαξη Όμικρον μπορεί να είναι ένα φυσικό εμβόλιο κατά των πιο σοβαρών στελεχών" .

 


(είναι μια καλή είδηση παραμονές ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στο κατα- ταλαιπωρημένο πλάσμα που βρίσκεται σήμερα μέσα σε αδιέξοδα- μπορεί το όλο σκεπτικό να βασίζεται στους ανοσοβιολογικούς μηχανισμούς της ΖΩΗΣ  με τους οποίους μας έπλασε η ίδια η ΑΥΤΟΖΩΗ, o  Προαιώνιος  ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ που σε λίγο Ενσαρκώνεται, αλλά μέσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ που οικονομεί την Σωτηρία  ψυχών και σωμάτων) - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας για το https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΣΩΝ ΕΙΚΟΝΑ


Felix Ershov ιολόγος, ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (RAS) χαρακτήρισε το στέλεχος omicron πιθανό σήμα για το τέλος της πανδημίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Izvestia.

Ίσως το όμικρον είναι το τελευταίο στέλεχος και το σήμα για το τέλος της πανδημίας», ανέφερε ο Ερσόφ.

Σημείωσε, ότι αυτή η παραλλαγή του κορωνοϊού είναι εξαιρετικά μεταδοτική, αλλά «όχι θανατηφόρα», ενώ τα αντισώματα που λαμβάνονται με την βοήθειά του «θα βοηθήσουν τόσο τα εμβόλια όσο και την ανοσία όσων έχουν νοσήσει».

«Φαίνεται ότι η ίδια η φύση έχει δημιουργήσει μια τέτοια ευκαιρία για να τερματιστεί η πανδημία», τόνισε ο ειδικός.

Ο ακαδημαϊκός συμφώνησε επίσης με την πρόταση ότι η Όμικρον μπορεί να είναι ένα φυσικό εμβόλιο κατά των πιο σοβαρών στελεχών.

Εξήγησε, ότι αυτό οφείλεται στην ιδιότητα παρεμβολής των ιών.

Έτσι, ένα μεταλλαγμένο στέλεχος με την βοήθεια ενός συστήματος πρωτεϊνών ιντερφερόνης καταστέλλει τις προηγούμενες παραλλαγές και τις ωθεί προς τα έξω”, διευκρίνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

https://iz.ru/1268348/2021-12-23/virusolog-nazval-omikron-signalom-k-okonchaniiu-pandemii

https://www.ygeiamasnews.gr/astheneies/epidimies/76089/rosos-iologos-gia-tin-parallagi-omikron-sima-gia-to-telos-tis-pandimias/