Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Μήπως εμφανίστηκε στους δρόμους των ΧΑΝΙΩΝ ο Άγγελος Φύλακας τους; - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

 


Όπως μαθεύτηκε 

Χανιά: Άνδρας έσωσε δύο μικρά παιδιά από αυτοκίνητο που άρχισε να... τσουλάει χωρίς οδηγό!

Μετά εξαφανίστηκε χωρίς να περιμένει συγχαρητήρια και ευχαριστίες.

Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι  νηπιακής ηλικίας βρίσκονταν μόνα μέσα στο όχημα

Μια πράξη αυταπάρνησης που δεν συναντάται συχνά σήμερα, πραγματοποίησε ένας κάτοικος Χανίων το βράδυ της Δευτέρας, σώζοντας από βέβαιο τραυματισμό  δύο μικρά παιδιά που βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ξαφνικά ξεκίνησε να κυλάει σε κατηφόρα χωρίς να υπάρχει οδηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο παιδιά  νηπιακής ηλικίας, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο που ξαφνικά άρχισε να κινείται στην κατηφόρα με κατεύθυνση την οδό Παναγούλη, όπου συνήθως υπάρχει αρκετή κίνηση.

Ξαφνικά, όπως αναφέρει το zarpanews ένας γεροδεμένος άνδρας μπαίνει με αυτοθυσία μπροστά στο κινούμενο αυτοκίνητο προσπαθώντας να το σταματήσει  με κίνδυνο να τραυματιστεί ο ίδιος φωνάζοντας  χαρακτηριστικά “δεν μπορώ”!

Εκείνη τη στιγμή, διερχόμενος οδηγός που περνούσε από το σημείο του φώναξε να αφήσει το αυτοκίνητο να πέσει πάνω σε κάδους σκουπιδιών που βρίσκονταν παρακάτω για να κοπεί η φόρα του. Έτσι και έγινε και μόλις το αμάξι χτύπησε στους κάδους, ο Χανιώτης με γρήγορες κινήσεις άνοιξε την πόρτα και τράβηξε το χειρόφρενο, ακινητοποιώντας το όχημα.

Τα παιδιά ούρλιαζαν μέσα από το αυτοκίνητο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Μόλις ολοκλήρωσαν το έργο τους, ο διερχόμενος οδηγός τον ρώτησε αν ήταν τα δικά του παιδιά. “Όχι”, του απάντησε και συνέχισε “να βάλουμε τους κάδους στη θέση τους”. Μετά εξαφανίστηκε χωρίς να περιμένει συγχαρητήρια και ευχαριστίες.