Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Θα περικυκλώσουν την αρκούδα( Ρωσία) και θα της πατήσουν το πόδι , αυτή θα απαντήσει. Να ξέρετε ότι μόνο οι Εκκλησίες και τα Μοναστήρια θα είναι καθαρά από ραδιενέργεια.…

 


(αναδημοσίευση από την 23η  Νοεμβρίου  2018 - 9:23)  


Η άγρια κόντρα ΝΑΤΟ – Ρωσίας επαληθεύει τους  ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ « έρχεται μεγάλο  ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΚΟ στον κόσμο» 

Ένας Γέροντας ονόματι Ιερόθεος από το Περιβόλι της Πανάγιας μας με Οσιακή Βιοτή και Tελευτή  μας έλεγε πριν 10 και  έτη, όταν με καλό πνευματικό φίλο τον επισκεπτόμασταν στο κελλάκι του:« θα περικυκλώσουν την Αρκούδα και θα της πατήσουν το πόδι της , εννοούσε την Ρωσία, αυτή θα αναγκαστεί να απαντήσει. Όταν η  συγκέντρωση της ραδιενέργειας θα απασχολεί ακόμα και τα καθημερινά δελτία καιρού  λόγω της ευρείας  χρήσης πυρηνικών να ξέρετε ότι οι  Εκκλησίες ,τα Μοναστήρια και τα Προσκυνήματα  θα είναι καθαρά από αυτήν.»   

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Η δικιά μας η προσοχή είναι στραμμένη τώρα  στην Αν. Μεσόγειο- Αιγαίο – Κύπρο – Στενά Βοσπόρου – Μέση Ανατολή αλλά το γήπεδο στο οποίο θα παίξουν πραγματικό πυρηνικό πόλεμο είναι ο Αρκτικός κύκλος  και τα έθνη του Βορρά. 

Είναι βλέπετε και ο τέλειος πνευματικός νόμος από τον οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν ακόμη και ολόκληρα Έθνη 

Εκεί θα βγάλουν ότι σύγχρονο και τέλειο ανθρωποκτόνο όπλο κατέχουν. 

Όταν στην διπλωματία χρησιμοποιούν τις φράσεις :   

“Είστε απατεώνες”! Το ρωσικό ΥΠΕΞ κατά του ΝΑΤΟ! 

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΆ  

Πίσω από τις δηλώσεις πρέπει να καταλαβαίνουμε τι μας ετοιμάζουν; 

« Η ηγεσία του ΝΑΤΟ δεν παραπλάνησε μόνο τη Σοβιετική Ένωση αλλά και τη διεθνή κοινότητα, με το να συνεχίζει την διεύρυνση της Συμμαχίας προς ανατολάς, παρά τις συμφωνίες που είχε κάνει με την Μόσχα στο ζήτημα αυτό, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. 

«Αυτή ήταν μια εξαπάτηση διεθνών διαστάσεων» υπογράμμισε η Ζαχάροβα, παραπέμποντας στις δηλώσεις που είχε κάνει δημόσια ο πρώτος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, για το θέμα αυτό. 

Η Ζαχάροβα προσέθεσε ότι την ευθύνη για την εξαπάτηση αυτή δεν την έχει μόνο η ηγεσία της Συμμαχίας και συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά και ολόκληρες χώρες και πολιτικά συστήματα. 

Εκτός των άλλων η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών προέτρεψε τη διεθνή κοινότητα «να δει προσεκτικά τα πλήγματα που καταφέρουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στην διεθνή ασφάλεια», τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται μόνο για ένα ζήτημα ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά για ένα ζήτημα που αφορά το τι συμβαίνει στον κόσμο». https://www.militaire.gr/quot-eiste-apateones-quot-to-rosiko-ypex-kata-toy-nato/ 

Ο Στρατηγικός θύλακας του Καλίνινγκραντ είναι φορτωμένος με πυρηνικά και βλέπει προς Βαλτική – Ουκρανία και Κεντρική Ευρώπη για αυτό και τρέχουν εσπευσμένα οι ΗΠΑ μήπως κατασκευάσουν κάτι αντίστοιχο στο έδαφος της Πολωνίας. 

Τι και αν πέρασαν μερικές δεκαετίες. Οι Πατέρες της Εκκλησίας πληροφορήθηκαν από πριν πνευματοκίνητα αυτά τα γεγονότα που έρχονται και σήμερα απασχολούν την επικαιρότητα. 

ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης «Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ». 

Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός 

¨ ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.¨ 

Από παλαιότερες δηλώσεις ¨Το ΝΑΤΟ κατηγόρησε την Ρωσία ότι σχεδιάζει πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Σουηδίας 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ σε έκθεσή του, υποστηρίζει ότι η Ρωσία κατά την διάρκεια των στρατιωτικών ασκήσεων μεγάλης κλίμακας, υλοποίησε προσομοίωση πιθανών πυρηνικών βομβαρδισμών των χωρών μελών και εταίρων του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης και της Σουηδίας . 

Η ετήσια έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg υποστηρίζει ότι ο αριθμός των ασκήσεων από το ρωσικό στρατό έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ σε κάποιες από αυτές υλοποιούνται τρομακτικά σενάρια με χρήση πυρηνικών όπλων, γράφει σε άρθρο του το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. 4 Φεβρουαρίου 2016, 8:38 μμ 

Η Σουηδία, η Φινλανδία, η Νορβηγία, η Δανία και η Ισλανδία δεσμεύτηκαν τον Απρίλιο, μέσω αμυντική συμφωνίας να αυξήσουν την στρατιωτική συνεργασία τους σε περιφερειακά θέματα άμυνας, ανέφερε και το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. 

Επίσης οι χώρες αυτές δεν είναι μέλη του ΝΑΤΟ, αλλά αναμένεται να ενταχθούν στο κοντινό μέλλον . 

Οι αποκαλούμενες χώρες του Βορρά , ενεπλάκησαν σε μία αντιπαράθεση που πιθανόν να μην τους αφορά στο αρχικό στάδιο, και η οποία αφορά τεράστια ενεργειακά και γεωπολιτικά συμφέροντα.¨ πηγή http://www.pentapostagma.gr/2016/ 

https://www.ekklisiaonline.gr/eipan/to-nato-tremei-stin-epalithefsi-ton-agion-pateron-ouai-sta-ethni-tou-vorra-ginontai-ola-staxti/ 

ΤΕΛΙΚΑ ποιο θα είναι το μέλλον των Βορείων χωρών; 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 

« Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά : 

«Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ». 

Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο . «Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας . Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : «Θα γίνει παγκόσμιος 

πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » . 

Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : «Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με την Αμερική . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν » 

Παϊσίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443 

ΓΈΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ 

Απόσπασμα από την γνωστή προφητεία-ποίημα που χρησιμοποιούσε ο  Γέροντας Ιωσήφ ο  Βατοπαιδινός 

« Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. 

Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη. Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.»  

ΠΗΓΗ http://anakalipto.blogspot.com/2012 

Τι ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα ; 

Πυρηνική εξολόθρευση – ΠΟΛΕΜΟ ή ΕΙΡΗΝΗ; 

Πρώτη φορά στα χρονικά έχουν βγει τόσοι στρατηγικοί πύραυλοι στην επιφάνεια της γης κοντά σε σύνορα χωρών. 

ΓΙΑΤΙ βγαίνουν άραγε; 

Για να χρησιμοποιηθούν και να κάψουν την ΑΜΑΡΤΙΑ; 

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να κάνει το ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ 

Ιστάμεθα αινεοί έμπροσθεν της Έκτακτης Εμφάνισης του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ  στις 5 Οκτωβρίου του 2018 σε προσκυνητή έξω από το ΠΡΩΤΑΤΟ στις Καρυές και στους λόγους που του απηύθυνε: 

« παιδί μου έρχεται μεγάλο ΚΑΚΟ στον κόσμο»  

« η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει»  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας