Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Ποιος Ερντογάν, ο Ακάρ θα μας επιτεθεί...

 

φωτο - για αυτήν την πνευματοφώτιστη πατρίδα αξίζουμε να τα δώσουμε όλα

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ο χρισμένος διάδοχος του σουλτάνου και διαχειριστής του έχει μια ιδιομορφία με κάθε τι Ελληνικό, μάλιστα  αν θυμόμαστε καλά σε μια επίσημη επίσκεψη του στην χώρα μας επιδεικτικά αρνήθηκε να επισκεφτεί την Ακρόπολη, ίσως γιατί γνωρίζει καλά την ιστορία του.

Ήδη η αντιπολίτευση στην γείτονα χώρα ζητάει  ανεξάρτητη ιατρική γνωμάτευση για την υγεία του Ερντογάν ( σωματική και ψυχική) και αν μπορεί να διαχειριστεί τις υποθέσεις της εξουσίας του.

Αν αυτά συμβαίνουν δίπλα μας και κάθε μέρα οι τούρκοι μας απειλούν και μας " κόβουν μέτρα" τότε η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ειπώθηκε:   

 ο Μεβλούτ Τσαβουσογλου τόνισε: «Λαμβάνουμε τα μέτρα μας ενάντια σε κάθε προσπάθεια παραβίασης της υφαλοκρηπίδας μας.(εννοεί της Ελληνικής δικαιοδοσίας) 

Την τελευταία φορά που η Ελλάδα μπήκε στην υφαλοκρηπίδα μας για 1 χλμ. (σ.σ. ανατολικά της Κρήτης), ανακοινώσαμε ΝAVTEX και προβήκαμε στις απαραίτητες προειδοποιήσεις. Όταν αποκλείστηκαν από εκεί, θέλησαν να μπουν ξανά, αυτή τη φορά από την Κύπρο, αλλά είχαν την ίδια αντιμετώπιση κι εκεί.Διαμαρτύρονται συνεχώς για την Τουρκία στη διεθνή κοινότητα. Δεν ξέρω ποιο είναι το όφελος από αυτό. Ίσως η εσωτερική πολιτική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.protothema.gr/world/article/1169542/nea-proklisi-tsavousoglou-lamvanoume-ta-metra-mas-gia-tin-ellada-pura-kata-ipa/

Όμως όπως ειπώθηκε στις 3 Οκτωβρίου  2021 :

" Όπου νάναι οι τούρκοι θάρθουν κατά δω " ΓΕΡΟΝΤΑΣ

βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/10/blog-post_68.html

ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας