Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΦΡΙΚΤΟΣ ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ σε όλα που θα σκάζουν;

 Μαζί με τον τούρκο έρχεται  "επίθεση"  των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος;

Μπορεί να δούμε ακόμα σύγκλιση του συμβουλίου των αρχηγών για το θηριώδες τσουνάμι της ανατίμησης του ηλεκτρικού ρεύματος παράλληλα με τις προκλήσεις των τούρκων; 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν μπορούν ακόμα να δώσουν στον κόσμο πειστικές απαντήσεις γιατί όχι απλώς αυξήθηκε η χοντρική τιμή της κιλοβατώρας, αλλά γιατί αυξήθηκε έτσι για να " δολοφονήσει" την πιο ελάχιστη ελπίδα του λαού να έχει ένα υποτυπώδες καθημερινό περιβάλλον απλής επιβίωσης. Το ίδιο ισχύει για τα άλλα προιόντα ενέργειας, αλλά και το τσουνάμι ανατιμήσεων στα πάντα.

Πίσω από αυτά δεν είναι  μόνο η μετάβαση της ανθρωπότητας στην πράσινη ενέργεια που γίνεται με το γνωστό " αποφασίζουν και διατάζουν οι παγκοσμιοποιητές " που  υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να γίνει εφόσον υπήρχαν οι κατάλληλες τεχνικές υποδομές. 

Υπάρχουν και άλλες αιτίες στο παρασκήνιο και παραπέμπουν στην σύγκρουση ΗΠΑ και Ρωσίας και Κίνας.

Οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν  ως γνωστό την εξάρτηση της ΕΕ από τα ενεργειακά αποθέματα της Ρωσικής γης για αυτό και βάζουν το ένα εμπόδιο μετά το άλλο για την πιστοποίηση της λειτουργίας του Nord stream 2 που μόλις αποπερατώθηκε και κόστισε πολλά.

ΤΩΡΑ εμείς τι κάνουμε; 

έλεγε συχνά ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ " όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια μέσα στους βάλτους"

Εμάς  "ως βατράχια" φρόντισαν πρώτα να μας βγάλουν ακόμα και το δέρμα με τα μνημόνια , τα μεσοπρόθεσμα , τα κουρέματα , τις κατάπτυστες συμφωνίες, το μεταναστευτικό  κ.α και σήμερα να μας πατήσουν καλλίτερα ώστε σε λίγο να γίνουμε ένα ιστορικό παρελθόν ( ΦΕΥ).

Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία και εφόσον μέσα σε αυτή υπάρχει ΧΡΙΣΤΟΣ. 

" θα σας τα πάρουν όλα ακόμα και την στάχτη από την φωτιά που μαγειρεύεται και ζεσταίνεστε, εσείς όμως μην δώσετε ψυχή" κάπως έτσι έλεγε ο ΠΑΤΡΟ- ΚΟΣΜΑΣ πριν 250 χρόνια και κυριολεκτούσε για τις ημέρες μας που οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να ζεσταθούν , ούτε να μαγειρέψουν, ούτε να κινηθούν, ούτε...

και τους βλέπετε τι κάνουν; ...πολεμούν την αθάνατη ΨΥΧΗ και τον ΧΡΙΣΤΟ ώστε να μην υπάρχει η Ελπίδα.

Σήμερα οι μαζικές  δολοφονίες του κατεξοχήν ανθρωποκτόνου γίνονται με έξυπνους τρόπους, αλλά εμπόδιο στα σχέδια του ορθώνεται ο ίδιος ο ΚΥΡΙΟΣ.

Αυτοί που μας "έσωζαν" τόσα χρόνια με πλάνες δεν μπορούν να μας σώσουν απέναντι στις θηριώδεις προκλήσεις των ημερών μας.

 Μαζί με τον τούρκο έρχεται  "επίθεση"  των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος;  ΦΡΙΚΤΟΣ  ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ σε όλα που θα σκάζουν;

ΜΕΤΑΝΟΙΑ αδελφοί 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας