Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν τη δυνατότητα να βυθίσουν όλο τον ρωσικό στόλο της Βαλτικής


 Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν τη δυνατότητα να καταστρέψουν τον ρωσικό στόλο της Βαλτικής και να μετατρέψουν τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας σε γκαλερί σκοποβολής, αναφέρει ένα άρθρο που έγραψε ο Ντέιβιντ Αξ για τον ιστότοπο Forbes .

Όπως σημειώνεται στο άρθρο, τα βομβαρδιστικά B-1B Lancer της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εξασκούνται  στην καταστροφή πολεμικών πλοίων του ρωσικού στόλου της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας.

Το B-1 Long Range Anti-Ship Missile (LRASM), λόγω του μεγάλου βεληνεκούς του, θα μπορεί να προσεγγίσει ρωσικά πλοία οπουδήποτε στη Μαύρη Θάλασσα από τον εναέριο χώρο του ΝΑΤΟ.

Νωρίτερα τον Οκτώβριο, ο David Ax έγραψε ότι η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών (AF) έστειλε μαχητικά F-16 στο πλησιέστερο αεροδρόμιο στα ρωσικά σύνορα στο νησί Shemya στην Αλάσκα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η ανάπτυξη των αμερικανικών μαχητικών, όσο το δυνατόν πιο κοντά στη Ρωσία είναι  μέρος των προετοιμασιών που διεξήγαγαν οι ΗΠΑ σε περίπτωση πλήρους πολέμου με τη Ρωσία.Επιμέλεια: Ντμίτρι Σουντάκοφ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://english.pravda.ru/news/world/149508-baltic_fleet/

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/Cn-sW-ej2VQ