Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Στην τουρκία ο Ερντογάν να ανεμίζει τον Δικέφαλο Αετό το κατεξοχήν σύμβολο της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ; δεν κάνουμε χιούμορ , είναι αλήθεια.


Μήπως θέλει να κάνει Βυζαντινή  ή Οθωμανική αυτοκρατορία, κάπου τα μπέρδεψε. 

 ο Ερντογάν δεν μπορεί να κρύψει το αίμα που κυλάει μέσα του: «Tουρκική κληρονομιά» ο δικέφαλος αετός του Βυζαντίου, είπε.

Σκεφτείτε να δούμε στην τουρκία τον Ερντογάν να ανεμίζει τον Δικέφαλο Αετό το κατεξοχήν σύμβολο της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ; δεν κάνουμε χιούμορ , είναι αλήθεια.

Διάχυτος είναι ο εκνευρισμός της Άγκυρας μετά την ελληνογαλλική συμφωνία για τις φρεγάτες και την εκατέρωθεν αμυντική συνδρομή, με τον Τούρκο πρόεδρο να επιδίδεται, κατά την προσφιλή του τακτική, σε νέο κρεσέντο προκλήσεων.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στο Κοινοβούλιο της γείτονος, απείλησε πως θα προχωρήσει σε βήματα παρόμοια με αυτά που έκανε στα Βαρώσια και προκάλεσε ξανά, καθώς επικαλέστηκε το έμβλημα του Βυζαντίου, τον δικέφαλο αετό, τον οποίο χαρακτήρισε ως… τουρκικό σύμβολο.
Όπως υποστήριξε, το έμβλημα, το οποίο χαρακτήρισε «τουρκική κληρονομιά», κοιτά τόσο στη Δύση όσο και στην Ανατολή, όπως κι η χώρα του." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.protothema.gr/politics/article/1166980/neo-paralirima-erdogan-haraktirise-tourkiki-klironomia-ton-dikefalo-aeto-tou-vuzadiou/

κ Ερντογάν και οι Αλβανοί το ίδιο λένε , μην μαλώνετε μεταξύ σας.

Αποκόμματα της ιστορίας  και παραποιήσεις  της είναι άνευ αξίας ,  ο φυσικός κληρονόμος προσμένει.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com